Cancan

Sonia Trifan a dezvăluit motivul pentru care a divorțat de fotbalistul Andrei Neagoe. ,,Îmi este foarte greu…”

Publicat: 06 mai 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sonia Trifan a dezvăluit motivul pentru care a divorțat de fotbalistul Andrei Neagoe. Îmi este foarte greu...
Îndrăgita creatoare de modă Sonia Trifan a divorțat de fotbalistul Andrei Neagoe după cinci ani de căsnicie.

Celebra creatoare de modă Sonia Trifan a dezvăluit motivul pentru care a divorțat de fotbalistul Andrei Neagoe. Frumoasa blondină și partenerul ei au surprins publicul cu vestea că mariajul lor s-a încheiat. De ceva vreme cei doi sunt în atenția tuturor, iar în presă au apărut zvonuri că Sonia Trifan a dorit să divorțeze de soțul ei după ce a aflat că acesta o înșela de mult timp. Iată ce spune îndrăgita creatoare de modă despre problemele din viața privată.

Sonia Trifan, dezvăluiri surprinzătoare despre divorțul de fotbalistul Andrei Neagoe

De ceva vreme, Sonia Trifan se află în atenția publicului după ce a anunțat divorțul de soțul ei, fotbalistul Andrei Neagoe. Cei doi au format unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz-ul autohton, însă după 5 ani de căsnicie au decis să se despartă definitiv. Creatoarea de modă a dezvăluit care au fost motivele care au determinat-o să pună punct mariajului ei. Din mărturisirile acesteia, problemele în căsnicie ar fi început în urmă cu doi ani, iar de atunci neînțelegerile dintre ea și soțul ei nu s-au oprit.

,,Este ultima dată când vorbesc despre acest subiect. Îmi este foarte greu pentru că ultimii mei doi ani au fost cu foarte multe probleme şi sunt foarte obosită. Şi după tot acest urcuş şi coborâş mi-am dorit ca lunile acestea de după divorţ, pur şi simplu să mă odihnesc după doi ani zdruncinaţi.

Eu am fost cea care am vrut să divorţez după doi ani în care am luptat cu toate armele. (…) Diferenţele au fost de la început  şi cred că asta este o foarte mare problemă a cuplurilor. Dacă vedem că sunt foarte mari diferenţe de la început să nu trăim cu senzaţia că iubirea poate schimba ceva.

Nu am putut să mă împac absolut deloc cu plecările foarte lungi de acasă, îmi doream familie, ca soţul meu să se trezească lângă mine, să avem lucruri comune de făcut, să ne punem bazele unei vieţi comune.”, a declarat Sonia Trifan.

În lumea mondenă au apărut de-a lungul timpului zvonuri că fotbalistul Andrei Neagoe a înșelat-o pe frumoasa creatoare de modă, însă vedeta a negat acest lucru, mărturisind că diferențele de opinie și plecările lungi de acasă ale soțului ei au dus la distanțarea treptată, apoi la despărțire.

De momente grele în căsnicie a avut parte și Dana Războiu. Aceasta a trecut prin două căsnicii eșuate, iar după divorțul de al doilea soț nu a dorit să își mai refacă viața, ci să se dedice în totalitate copiilor ei de care este tare mândră. Și frumoasa Anca Serea a fost greu încercată de soartă. Aceasta a rămas văduvă după câțiva ani de căsătorie, însă în prezent are o familie frumoasă alături de artistul Adrian Sînă. Deși nu apare pe Wikipedia, Anca Serea se bucură de succes pe plan profesional și este o femeie împlinită în viața privată.

Ce spune frumoasa creatoare de modă despre momentele grele din viața privată

Sonia Trifan este extrem de discretă când vine vorba de viața privată. Vedeta a încercat mereu să își țină familia departe de ochii curioșilor și să nu fie implicată în scandalurile din lumea mondenă. Cu toate acestea, creatoarea de modă se află de ceva vreme în atenția publicului după ce a anunțat divorțul de partenerul ei, fotbalistul Andrei Neagoe.

Din mărturisirile blondinei, aceasta a încercat să ascundă conflictele și tensiunile existente în viața de cuplu, dar într-un final a decis să pună punct mariajului ei. Vizibil afectată de zvonurile apărute în lumea mondenă, Sonia Trifan și-a deschis sufletul și a vorbit despre cele mai grele momente din căsnicia sa.

„Eu am crezut că sunt genul de persoană care pot să duc până la infinit. Infinitul meu a fost în decembrie anul trecut! Am simţit că trebuie să mă opresc pentru că nu sunt Don Quijote şi, la un moment dat, trebuie să accept şi realitatea.

Mi-am dorit foarte mult familie, în adevăratul sens al cuvântului, altfel nu aş fi făcut o nuntă, o cununie religioasă. (…) Am trăit o poveste de dragoste foarte frumoasă cu Andrei, dar, din păcate, iubirea noastră nu a fost mai puternică decât diferențele de opinie. Nu ne-am despărțit din cauza vreunei femei, nu am știut de vreo legătură paralelă și nici măcar nu am simțit vreo trădare din partea fostului meu soț, ci separarea a venit pe fondul diferenței de mentalitate și a visului fiecăruia dintre noi.”, a precizat vedeta.

Îndrăgita creatoare de modă Sonia Trifan a divorțat de fotbalistul Andrei Neagoe după cinci ani de căsnicie. Blondina a mărturisit că nu a putut accepta plecările de acasă ale soțului ei, dar și discuțiile tensionate tot mai dese. Se pare că planurile de viitor ale celor doi erau diferite, fapt care a dus la separarea definitivă a cuplului. În prezent, Sonia Trifan se dedică mai mult profesiei și încearcă să depășească acest moment greu din viața sa.


Imaginile pe care Mihaela Rădulescu le vrea şterse de pe net

Adauga un comentariu