Cancan ultimă oră

Sora lui Theo Rose: Cum arată și cu ce se ocupă Raluca Diaconu

Publicat: 16 aug. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sora lui Theo Rose Cum arată și cu ce se ocupă Raluca Diaconu
Theo Rose și și sora ei, Raluca Diaconu, sunt extrem de talentate, cele două având mai multe piese scoase împreună

Theo Rose este o vedetă în adevăratul sens al cuvântului, iar piesele ei strâng milioane de like-uri pe rețelele de socializare și pe Youtbe. Puțini sunt însă cei care o cunosc pe sora lui Theo Rose, Raluca Diaconu.

Raluca este cu 11 ani mai mare decât Theodora Maria Diaconu, și este ea cântăreață. Aceasta a ales o carieră în muzica populară, iar atunci când îmbracă hainele populare, aparițiile ei sunt de invidiat.

Cele două surori, Theo și Raluca au multe piese scoase împreună, cele mai multe fiind inspirate din folclor.

Theo Rose și sora ei, Raluca Diaconu

Sora lui Theo Rose: Cine este Raluca Diaconu

Theo Rose și și sora ei, Raluca Diaconu, sunt extrem de talentate, iar frumusețea pare fi o caracteristică pentru cele două. Raluca Diaconu este destul de activă pe contul de Instagram, acolo unde își ține la curent fanii cu cele mai frumoase momente din viața ei.

Raluca Diaconu este o blondină focoasă, ce face furori pe rețelele sociale cu superbele trăsături ale feței și cu trupul de invidiat. Raluca Diaconu este și profesoară de canto și în fiecare weekend se ocupă de mai mulți copii pe care îi inițiază în tainele muzicii.

Raluca Diaconu

În plus, Raluca Diaconu este una dintre cele mai fermecătoare apariții de la tv, aceasta fiind gazda unei emisiuni dedicate folclorului. Mai mult, vocea ei poate fi ascultată și la radio, acolo unde găzduiește o emisiune tot despre folclor.

Sora lui Theo Rose a trecut în 2019 printr-un divorț dureros, după o relație de nu mai puțin de 11 ani cu cel pe care îl considera o dată sufletul ei pereche. Pentru Raluca, divorțul a fost un act de curaj și un act de împăcare cu ea.

Raluca a încercat să înțeleagă ce s-a întâmplat greșit și să-și rezolve toate probleme de una singură, fără a apela la terapie, iar acum este hotărâtă să o ia de la zero, fiind deschisă pentru o nouă relație.

Raluca Diaconu

Theo Rose și sora ei, ajutor nesperat

Pentru Theo Rose, sora ei a fost de mare ajutor de-a lunguul timpului. Aceasta a ținut de multe ori locul mamei și a tatălui și a ajutat-o financiar până când a ajuns să fie cunsocută și să se suțină financiar. De mică, Rauca a avut grijă de Theo Rose și a cărat-o după ea, de cele mai multe ori împotriva voinței ei. Dacă fratele celor două fete s-a mai ocupat de educția lu iTheo Rose, Raluca a fost cea care a ajutat-o foarte mult și a încurajat-o mereu.

Recent, Theo Rose a povestit că deși Raluca nu a fost susținută de tatăl lor în cariera muzicală, ea a susținut-o mereu pe Theo, care a fost un copil rebel. Până a terminat liceul, Raluca a fost cea carea ținut-o în București pe Theo Rose, pe bani iei. Tocmai de aceea Theo își iubește foarte mult sora și o vede ca pe un adevărat model.

Mai mult, în momentul în care Theo Rose a început să cânte manele, Raluca nu a criticat-o ci, din contra, a susținut-o în toate proiectele și în toate deciziile pe care aceasta le-a luat de-a lunugul timpului.

Raluca Diaconu

Adauga un comentariu