International

Soţia ambasadorului Belgiei în Coreea de Sud a invocat imunitatea diplomatică după ce a pălmuit o vânzătoare – VIDEO

Publicat: 17 mai 2021
Soția ambasadorului Belgiei în Coreea de Sud invocă imunitatea diplomatică pentru a evita acuzațiile pentru agresarea personalului magazinelor din Seul

Soția ambasadorului Belgiei în Coreea de Sud invocă imunitatea diplomatică pentru a evita acuzațiile pentru agresarea personalului magazinelor din Seul, au spus poliția.

Filmările CCTV ale incidentului au arătat-o ​​pe soția lui Peter Lescouhier, Xiang Xueqiu, care a plesnit o asistentă de magazin luna trecută.

Personalul magazinului i-a verificat hainele soţiei ambasadorului

Personalul a vrut să verifice hainele pe care le lăsa într-o suspiciune de furt, moment în care soţia ambasadorului a reacţionat agresit la gestul acestor. De atunci, ambasadorul și-a cerut scuze pentru reacția „inacceptabilă” a soției sale. Incidentul a avut loc pe 9 aprilie la un magazin de haine din Yongsan-gu, Seul.

Doamna Xiang, în vârstă de 63 de ani, a petrecut aproximativ o oră încercând haine înainte să plece, relatează presa sud-coreeană.

Un membru al personalului a urmărit-o când a părăsit magazinul pentru a se asigura că hainele pe care le purta – originare din același magazin – nu au fost achiziționate recent și nu au fost plătite. Soţia ambasadorului ar fi urmărit apoi angajatul înapoi în magazin și, într-o confruntare surprinsă de CCTV, a apărut pentru a bruscat și a pălmuit un alt membru al personalului care a încercat să intervină. Poliția a interogat-o pe doamna Xiang pe 6 mai. Ea fusese internată anterior după ce a suferit un accident vascular cerebral, potrivit ambasadei Belgiei.

Coreenii au cerut demisia ambasadorului Peter Lescouhier

Site-urile au fost pline de apeluri din partea coreenilor care i-au cerut ambasadorului Peter Lescouhier și soției sale, Xiang Xueqiu, să părăsească țara după incidentul de la un magazin de haine din Seul din 9 aprilie, care a declanșat o anchetă a poliției.

Imaginile video, lansate de vânzător, îl arată pe Xiang trăgându-l pe un angajat de braț și lovind-o pe ceafă. Când vânzăîtorul pășește între cei doi pentru a-i liniști, Xiang o plesnește în față.

Conform declarațiilor făcute ulterior de managerii magazinului, se pare că victima agresată a suferit mai multe leziuni ca urmare a loviturii încasate. Vorbim despre faptul că vânzătoarea care a fost lovită de Xiang a avut fața umflată și un ochi plin se sânge.

 

 

Adauga un comentariu