Cancan

Soţia lui Alexandru Cumpănașu, detalii şocante. Ce spune despre performanţele lui din dormitor

Publicat: 08 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Soţia lui Alexandru Cumpănașu detalii şocante. Ce spune despre performanţele lui din dormitor
Simona Cumpănașu apare într-un filmuleţ de 13 secunde, alături de soţul său, în care lauda performanţele din dormitor ale unchiului Alexandrei Măceșanu

În ultima perioadă, Alexandru Cumpănașu a iscat controverse prin contul său de pe Tik-Tok, ”proful online”. Detalii şocante ies la iveală după ce mai multe filmuleţe au ajuns şi în atenţia oamenilor legii. Cumpănașu a devenit subiectul unei anchete ”în rem” declanşată de Parchet în legătură cu incitarea la ura asupra unei categorii profesionale. Simona, soţia lui Alexandru Cumpănașu, a intrat într-un live pentru a vorbi despre performanţele sexuale ale partenerului. Iată ce spune despre performanţele lui din dormitor.

Ce spune soţia lui Alexandru Cumpănașu despre performanţele lui din dormitor

Alexandru Cumpănașu a iscat mari controverse prin contul său de pe Tik-Tok, ”proful online”. Noi detalii ies la iveală după ce mai multe filmuleţe au ajuns şi în atenţia oamenilor legii. Soţia lui Alexandru Cumpanasu a intrat şi ea în atenţia publică. Simona Cumpănașu apare într-un filmuleţ de 13 secunde, alături de soţul său, în care lauda performanţele din dormitor ale unchiului Alexandrei Măceșanu, fata ajunsă pe mâna criminalului din Caracal, Gheorghe Dinca, arată wowbiz.ro

”Da, este bine să nu mai răspundă, dar ca să lămuresc eu pe toată lumea: nu foloseşte nici Titan Gel, nici alt gel, nici alte pastile şi nici alte obiecte strecurate în pantaloni”, spune femeia care îl uimeşte pe Alexandru Cumpănașu. Mirat, el îşi pune mâna la frunte. ”Mulţumesc pentru clarificare”,a replicat Alexandru Cumpănașu.

Înregistrarea vine în contextul scandalului în care este implicat Alexandru Cumpănașu de câteva zile încoace. Pe de-o parte, fostul prezentator a devenit subiectul unei anchete ”în rem” declanşată de Parchet în legătură cu incitarea la ura asupra unei categorii profesionale. Cumpănașu are un cont de TikTok cu aproape 500.000 de urmăritor, majoritatea tineri, pe care se discută abuzurile din sistemul de învăţământ românesc.

Alexandru Cumpănașu, mesaj de dragoste pentru o minoră

O conversaţie a lui Alexandru Cumpănașu cu o minoră, circula pe facebook de câteva luni. Alexandru Cumpanasu îi spune că o iubeşte, asemeni ei. Unchiul Alexandrei Macesanu a spus pentru Libertatea că este adevărata conversaţia, doar că este o cursă pentru a-i prinde pe interlopii infiltraţi pe WhatsApp.

”Vreau să ştii că te iubesc foarte mult.

Minoră: Şi eu te iubesc foarte mult.

Cumpănașu: (…) Tu eşti sufletul meu. Eşti acolo, în inima…Şi mi-e foarte greu fără tine şi nu vreau ca cineva să îţi facă aşa ceva, că n-o să te mai am aproape.

Minoră: Da, dar orice ar fi nu mă pierzi. Nu mă pierzi„ se arată în conversaţia celor doi.

De altfel, într-un filmuleţ pe Tik-Tok, Alexandru Cumpănașu îi spune altei minore: ”Eşti o fată destul de dezvoltată”, „Tu ai un păr frumos”, „Colegii tăi care stau şi se uită la fundul tău”, i-a spus Cumpanasu unei adolescente într-un video de pe Tik Tok.

Pe contul său, ”proful online”, Alexandru Cumpănașu are peste 5000 de adolescenţi minori care îl urmăresc. Aici, Cumpănașu îi instiga la ura faţă de profesori şi îi învaţa cum să riposteze faţă de aceştia atunci când văd o nedreptate.

”Vreau şi eu să văd dacă vreun profesor va avea tupeul – tupeul! – să încalce legea, să-ţi pună note şi să te condamne că nu ţi-ai făcut tema de vacanţă”, spune Alexandru Cumpănașu pe Tik-Tok-ul sau, unui elev care se plânge că are prea multe teme de vacanţă.

”Eu nu ştiu ce psihopaţi sunt de partea ailaltă, ce derbedei sunt de partea ailaltă că profesori. Da? Din păcate, ne arată că perverşii în sistemul de învăţământ sunt destul de mulţi. Acuma, cu tot respectul, să vezi fete de 15-16-17-18 ani făcând genuflexiuni, flotări şi altele, pe cameră, că înregistrări, ele pot fi folosite şi altfel. Pot fi puse pe site-uri de o altă natură! NU daţi cu voi nicio înregistrare!” , mai spune Alexandru Cumpănașu elevilor care îl urmăresc.

Ce părere are ministrul Educaţiei

Şi ministrul Educaţiei, Stelian Ion, a avut o reacţie în cazul lui Alexandru Cumpănașu. Din punctul său de vedere, unchiul Alexandrei Macesanu dezechilibrează sistemul de învăţământ şi că nu este în regulă ceea ce face, mai ales acum pe timp de pandemie când ”intervin astfel de factori perturbatori care induc dezechilibre majore.”

”Este, fără doar şi poate, o problemă importantă, este o modalitate de a dezechilibra un sistem de educaţie foarte greu încercat, cu probleme cronice peste care s-au suprapus problemele sanitare, peste care se suprapun problemele economice”. De altfel, ministrul Sorin Câmpeanu a spus şi că: ”Între timp lucrurile au evoluat de aşa natură încât aceasta normalitate a dispărut, în opinia mea, cu totul. Mă delimitez clar de această abordare, ca profesor şi ca ministru al educaţiei, şi îndemn la solidaritate, îndemn la înţelegere, pentru că avem foarte multe lucruri de recuperat.”

Adauga un comentariu