National

Plângere penală pe numele lui Cumpănaşu. Mama unei tinere îl acuză de corupere de minori

Publicat: 07 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Plângere penală pe numele lui Cumpănaşu. Mama unei tinere îl acuză de corupere de minori
Plângere penală pentru Alexandru Cumpănașu

Mama unei tinere a depus o plângere penală pe numele lui Alexandru Cumpănașu, pentru corupere de minori, anunţă Digi 24.

„Femeia a fost la Secția 16 de Poliție din Capitală și a depus o plângere pe numele lui Alexandru Cumpănașu. Este posibil să fie vorba despre corupere de minori pentru că fata, la momentul respectiv, era minoră. În spațiul public au apărut anumite înregistrări, discuții purtate de Alexandru Cumpănașu, iar acesta i-a spus la un moment dat că o iubește”, informează Digi 24.

Cumpănașu s-a apărat și a spus că de fapt ar fi fost intenționat făcută acea înregistrare sub acea formă și cu știința mamei respective. El ar fi încercat astfel să deconspire anumite grupări care ar fi avut de gând să o racoleze pe tânără. Cel mai probabil Cumpănașu va fi chemat la poliție pentru a da explicații.

Alexandru Cumpănașu, discuție interzisă cu o minoră: „S-o vezi dezbrăcată. Este foarte mișto”

O tânără din București îl acuză pe Alexandru Cumpănașu că i-ar fi făcut propuneri indecente. Alexandru Cumpănașu este acuzat de o elevă că i-ar fi făcut propuneri indecente prin intermediul unor mesaje pe WhatsApp. Mai exact, o tânără din București îl acuză pe Alexandru Cumpănașu că, în anul 2018, prin intermediul unui proiect, eleva a fost abordată de acesta.

În urma unei conversații, tânăra susține că fostul candidat la prezidențiale i-ar fi făcut niște propunei revoltătoare. Pe tot parcursul conversației pe WhatsApp, Alexandru Cumpănașu i-a spus tinerei să întrețină relații intime cu soția sa, în timp ce el ar privi scenele.

Tânăra a povestit cu lux de amănunte toată discuția

De asemenea, tânăra a făcut publice toate capturile dialogului care a avut loc pe WhatsApp.Tânăra abordată de fostul candidat la prezidențiale a povestit cu lux de amănunte toată discuția pe care a avut-o cu Alexandru Cumpănașu.

„Contextul e în felul următor. Eram în clasa a XI-a, aveam 17 ani. Și dl. Cumpănașu a venit la noi la liceu, adus de unul dintre profesori, ca să ne vorbească la un eveniment despre patriotism și leadership. În sală erau elevi din mai multe licee din București și am vorbit destul de mult, i-am pus multe întrebări. Era venit acolo în calitate de director al CNMR (Coaliția Națională pentru Modernizarea României). Eu în clasa a XI-a voiam să mă implic în orice vedeam în fața ochilor și i-am zis că da, vreau să mă implic în ce proiect are el acolo.

Și am făcut schimb de numere de telefon și eu, și ceilalți elevi care eram acolo cu el și a rămas că ne facem un grup de WhatsApp cu proiectul ăsta, se numea ”Leader for Romania”. Şi da, i-am dat numărul de telefon. Era o zi de vineri. În seara aia mi-a dat mesajele care se văd pe screenshot-uri. Pe tot parcursul discuției eram foarte confuză. Chiar nu înțelegeam, de ce omul ăsa care venea ca cineva important, cineva care face niște chestii pentru România, că așa s-a prezentat, de ce acum se comportă foarte dubios.

Și cred că se vede prin mesaje că încercam să-l trag un pic de limbă, să-mi zică exact ce vrea de la mine, că m-a întrebat ceva de genul: ”Tu placi la mine?” Adică, ”Îţi place de mine?”, ceva de genul ăsta. Şi i-am răspuns: Da, apreciez foarte mult iniţiativa, aş vrea să mă implic!”. Tot împingea discuţia în direcţia asta, să-i spun dacă îmi place de el.

Am realizat că acest om de peste 30 de ani se dă la o minoră. Am realizat chestia asta la finalul conversației și de atunci nu am mai vorbit cu el. Aia a fost! Am vorbit în seara aia și atât. Sunt sigură că era conștient că sunt minoră, în primul rând pentru că a venit la mine la liceu și pentru că nu știu câți copii de clasa a XI-a sunt majori, dar mai sunt sigură și pentru că m-a întrebat și i-am zis că am 17 ani”, a povestit tânăra.

Adauga un comentariu