Actualitate

Soția lui Benone Sinulescu nu și-a revenit încă după moartea artistului. Elena este răpusă de durere

Publicat: 19 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Soția lui Benone Sinulescu nu și-a revenit încă după moartea artistului. Elena este răpusă de durere
Elena este încă tulburată de moartea soțului ei, marele artist popular Benone Sinulescu

Au trecut deja două luni de la moartea artistului, însă soția lui Benone Sinulescu recunoaște că încă nu și-a revenit după moartea acestuia. Amintim că marele interpret de muzică populară s-a stins pe 18 noiembrie 2021, la doar o zi după aniversarea a 40 de ani căsnicie. Și totuși, Benone Sinulescu era pregătit de ceea ce era mai rău și nu avea regrete că va muri.

Benone Sinulescu a fost unul dintre cei mai iubiți artiști de muzică populară de la noi din țară. Celebrul interpret ne-a părăsit la venerabila vârstă de 84 de ani, la sfârșitul anului trecut, în mod fulgerător, când nimeni nu se aștepta. Acum, la două luni de la tragicul eveniment, soția a făcut declarații cutremurătoare.

Soția lui Benone Sinulescu nu și-a revenit după moartea artistului

Pe 18 ianuarie s-au împlinit două luni de la moartea lui Benone Sinulescu. Anul trecut, marele artist nu a mai făcut față problemelor de sănătate și a părăsit această lume, chiar dacă toată lumea se aștepta să lupte, fiind foarte puternic. Soția artistului, Elena Sinulescu, cea care i-a fost alături în cele mai grele momente și l-a văzut cum se stinge, a vorbit despre cum este viața ei fără bărbatul iubit. Femeia spune că nimic nu se compară cu această suferință și consideră că soțul ei a plecat în mod fulgerător din această lume, mult prea devreme.

În ziua în care s-au împlinit 2 luni de la deces, femeia a plâns în continuu. De la Elena Sinulescu mai aflăm că ultima perioadă de viață a artistului a fost una grea. El a fost mereu o persoană veselă, plină de viață, dar lucrurile s-au schimbat când și-a dat seama că nu se mai poate face nimic. În acele momente, Benone Sinulescu s-a închis în el și a refuzat să mai vorbească.

„Îmi este greu. Atât pot să spun. A fost așa, ca un trăsnet. A plecat atât de repede încât nu m-am așteptat. Era bine, totul mergea spre bine. Asta a fost. Probabil că Dumnezeu a avut alte planuri cu el. El a fost tot timpul o fire veselă, o fire pozitivă, dar în momentul în care și-a dat seama că nu se mai poate, s-a închis în el”, a povestit Elena Sinulescu.

Benone Sinulescu și-a prevestit moartea

Ultimul an din viața artistului a fost extrem de greu, mai ales din cauza problemelor de sănătate care nu i-au mai dat pace lui Benone Sinulescu. După ce a fost găsit leșinat în propria casă, artistul a ajuns la spital unde medicii l-au stabilizat. Chiar dacă dădea semne că este mai bine, se pare că organismul lui a cedat după ce l-a mai lovit și o pneumonie.

Cu toate acestea, artistul era pregătit pentru orice încă de mai bine de un an și spunea că nu ar regreta dacă ar pleca din această lume, pentru că și-a trăit viața și ar vrea să ajungă la fratele lui, care a murit de tânăr. De multe ori s-a spus la TV că ar fi decedat, lucru ce nu l-a deranjat deloc, pentru că învățase să ignore răutățile. Dincolo de toate acestea, în urma lui a rămas multă jale, iar Elena, soția lui Benone Sinulescu, a precizat că încă nu și-a revenit după moartea artistului.

Judecata soților Ceaușescu

Adauga un comentariu