Prima pagină » Cancan » Soția lui Jorge, o apariție răvășitoare la vârsta de 50 de ani. Ramona Prodea are succes în afaceri și deține o avere impresionantă

Soția lui Jorge, o apariție răvășitoare la vârsta de 50 de ani. Ramona Prodea are succes în afaceri și deține o avere impresionantă

03 nov. 2022, 09:44,
BZI.ro, în Cancan

Soția lui Jorge este o apariție răvășitoare la vârsta de 50 de ani. Aceasta are o carieră uluitoare, iar în viața privată se declară o femeie împlinită alături de partenerul ei de viață. Ramona Prodea și Jorge formează un cuplu de mai mulți ani și radiază de fericire împreună. Puțini sunt cei care știu că Ramona Prodea are succes în afaceri și deține o avere impresionantă.

Soția lui Jorge, o apariție răvășitoare la vârsta de 50 de ani

Ramona Prodea arată spectaculos la aproape 50 de ani. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat și atrage multe priviri de fiecare dată când se afișează la tv sau la evenimentele mondene. Frumoasa blondină este căsătoriră din anul 2013 cu nimeni altul decât celebrul artist Jorge și radiază de fericire împreună.

Deși au avut parte de multe critici din partea celor din jur, Ramona Prodea și soțul ei nu au ținut cont de replicile dure și au demonstrat cât de mult se iubesc. Între cei doi există o diferență de vârstă de 10 ani, însă nu a reprezentat o piedică în a trăi o frumoasă poveste de dragoste.

Jorge a mărturisit că la început a avut o relație strict profesională cu actuala lui soție și nu credea că va ajunge să se căsătorească cu aceasta. După ce a divorțat de Alina Laufer, artistul și-a găsit fericirea alături de Ramona Prodea. Cântărețul a dezvăluit cum a început povestea de iubire și cum a cucerit-o pe actuala parteneră de viață.

„Relația noastră a fost una de business la început și nici nu se punea problema de a fi împreună dar să ne mai și căsătorim. Uite că am ajuns unde nimeni nu credea că vom ajunge, cu mai multă iubire, respect și recunoștință că ne-am întâlnit și am creat o familie. Cred că iubirea necondiționată și respectul stau la baza unei relații solide.”, a precizat artistul.

În prezent, Jorge și soția sa se bucură din plin de viață și se răsfață ori de câte ori au ocazia. Și frumoasa Andreea Ibacka nu ține cont de vârstă și arată spectaculos. Soția lui Cabral face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor cu formele sale perfecte și ținutele sexy.

Și soția lui Vladimir Drăghia se declară o femeie împlinită pe plan personal și atrage multe priviri atunci când apare în spațiul public. La vârsta de 31 de ani, aceasta are o căsnicie frumoasă și se bucură din plin de rolul de mămică.

Ramona Prodea se mândrește cu o avere impresionantă

Soția lui Jorge este femeie de afaceri, iar veniturile sale sunt uluitoare. Frumoasa blondină este cunoscută pe piața de distribuțe IT și este manager regional pentru Europa de Est și zona Adriatică. Aceasta conduce o companie producătoare de microprocesoare pentru computere și are în subordine 11 țări.

Ramona Prodea deține o avere impresionantă și se bucură de succes în afaceri. Jorge are doar cuvinte de laudă pentru partenera lui de viață și se mândrește cu aceasta.

„Soția mea, de când am cunoscut-o, era și este de succes, este o femeie prosperă. Am învățat foarte multe lucruri de la ea, însă am învățat și împreună, am crescut și dezvoltat împreună diverse afaceri. Ambiția mea a fost să mă autodepășesc pe mine, nu pe altcineva, iar Ramona și acum câștigă mai bine decât mine. Dar asta nu înseamnă că eu nu câștig bine din cariera mea.”, a declarat cântărețul.

Soția lui Jorge se bucură din plin de succes în afaceri și face furori de fiecare dată când apare în lumina reflectoarelor. Ramona Prodea se află într-o formă fizică de invidiat și atrage multe priviri. Aceasta se declară o femeie împlinită pe plan personal și profesional.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *