Prima pagină » Cultural » Soția lui Mihai Morar este o prezență discretă în spațiul public. Ce spune celebrul prezentator despre partenera lui de viață

Soția lui Mihai Morar este o prezență discretă în spațiul public. Ce spune celebrul prezentator despre partenera lui de viață

24 oct. 2022, 09:19,
BZI.ro, în Cultural

Soția lui Mihai Morar este o prezență discretă în spațiul public. Aceasta are o carieră de succes, dar preferă să fie cât mai departe de lumina reflectoarelor. Gabriela și Mihai Morar formează de mai bine de 16 ani unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton. Puțini sunt cei care știu cum este Mihai Morar în ipostaza de soț și tată. Iată ce spune celebrul prezentator despre partenera lui de viață.

Soția lui Mihai Morar este o prezență discretă în spațiul public

Mihai Morar este unul dintre cei mai apreciați oameni de radio și televiziune din România. Acesta are o carieră impresionantă și o familie frumoasă de care este tare mândru. Dacă pe Mihai Morar îl cunoaște toată lumea, puțini sunt cei care știu cine este femeia care i-a cucerit inima cu mulți ani în urmă.

Gabriela Morar este o prezență discretă în showbiz-ul autohton și se afișează destul de rar la evenimentele mondene. Aceasta își susține mereu partenerul de viață însă preferă să fie cât mai departe de lumina reflectoarelor.

Cei doi s-au căsătorit în anul 2006 și au împreună trei fete. Deși au existat momente tensionate în mariaj, aceștia au reușit de fiecare dată să treacă împreună peste situațiile dificile din viața de cuplu. Mihai Morar a dezvăluit care sunt secretele căsnicie sale longevive și fericite.

„Cred că e vorba pur și simplu de comunicare și să nu îi calci niciodată orgoliul, spațiul intim celuilalt. Să îi dai atât de multă libertate încât să aibă nevoie de adevărata libertate, aceea a familiei. La început eu eram mult mai orgolios decât soția mea și mi-am dat seama că nu duce nicăieri orgoliul. Au fost câțiva ani în care eram tare pe poziții și aveam impresia că dacă eu nu sunt cel care are ultimul cuvânt înseamnă că eu sunt cel care pierde.”, a declarat celebrul prezentator tv.

Gabriela Morar se dedică în totalitate familiei sale și face furori de fiecare dată când apare în public alături de soțul ei. Aceasta se află într-o formă fizică de invidiat și se mândrește cu o siluetă fără cusur.

De viața de familie se bucură din plin și Lavinia Petrea. Frumoasa prezentatoare de știri are doar cuvinte de laudă pentru soțul ei și radiază de fericire de când este mamă.

Ce spune îndrăgitul prezentator despre căsnicia sa

Mihai Morar și soția sa, Gabriela, au sărbătorit anul acesta 16 ani de căsătorie. Cei doi au o familie frumoasă și trei fetițe de care sunt tare mândri. Dincolo de lumina reflectoarelor, prezentatorul se bucură din plin de rolul de soț și tată. Acesta are doar cuvinte de laudă pentru femeia care i-a cucerit inima. Mihai Morar a dezvăluit cum a cunoscut-o pe soția sa și cum a început povestea lor de iubire.

„Relația noastră a pornit de la glumele colegilor. Soția mea mi-a pus porecla Cocolino. Ei a început lumea să-i propună. Așa a început relația noastră. Nu eu am făcut primul pas, ea a făcut primul pas. Ea m-a invitat să vin la mare, eu îmi ratasem vacanța de vară.

Eu am refuzat și am vrut să mă duc acasă la ai mei. Apoi mi-a luat mie ceva să o conving să iasă cu mine. La un concert de vioară am fost. Când o femeie te cheamă la mare, te duci… nu te duci la mama. Eram în câteva luni și cununați, căsătoriți. De ziua ei am cerut-o în căsătorie.”, a mărturisit acesta.

Soția lui Mihai Morar se dedică familiei sale frumoase și se afișează destul de rar la evenimentele mondene. Aceasta preferă să fie cât mai departe de lumina reflectoarelor, însă atrage privirile tuturor de fiecare dată când apare în spațiul public alături de soțul ei celebru.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *