Cancan ultimă oră

Soția lui Omar Arnaout, primele declarații după ce ea și artistul au devenit părinți pentru prima dată. Miruna a adus pe lume un băiețel: „Abia aștept să…” – FOTO

Publicat: 06 apr. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Soția lui Omar Arnaout primele declarații după ce ea și artistul au devenit părinți pentru prima dată. Miruna a adus pe lume un băiețel Abia aștept să... - FOTO
Nu de puține ori, Omar Arnaout spunea că este pregătit pentru a deveni tată, iar una dintre cele mai mari dorințe i s-a îndeplinit ieri

Momente unice pentru Omar Arnaout și soția lui, Miruna Deaconescu. Ieri, cei doi au devenit părinți pentru prima dată. Cei doi și-au dorit ca familia să se mărească. Partenera artistului a adus pe lume un băiețel.

Nu de puține ori, Omar Arnaout spunea că este pregătit pentru a deveni tată, iar una dintre cele mai mari dorințe i s-a îndeplinit ieri, căci soția lui, cu care este împreună de trei ani, a născut primul lor copil.

Soția lui Omar Arnaout, primele declarații după ce ea și artistul au devenit părinți

Ieri, la scurt timp, după ce Miruna Diaconescu a născut, Omar Arnaout a postat și prima imagine cu fiul lui. Artistul este mai fericit ca niciodată. Încântată de noua etapă din viața ei este și proaspăta mămică. Într-un mesaj postat pe Instagram, soția cântărețului a spus că abia așteaptă momentul în care îl va aduce pe lume pe primul lor.

„Mulțumesc bunului Dumnezeu! Abia aștept să mă refac și să vă povestesc. Cert e că am doi băieți frumoși în casă de acum”, a scris Miruna Diaconescu, soția lui Omar Arnaout, pe Instagram.

Cei doi au anunțat că vor deveni părinți cu o lună înainte de venirea pe lume a fiului lor

Pe 8 martie, Omar Arnaout și soția lui au anunțat în mediul online că vor deveni pentru prima dată părinți. Miruna Diaconescu era pe atunci însărcinată în opt luni și număra săptămânile până la marea întâlnire. Artistul și partenera lui spuneau că și-au dorit să țină doar pentru ei vestea că familia urmează să se mărească și tot atunci anunțau că vor avea un fiu, așa cum și-au dorit.

„Lăudat fie Bunul Dumnezeu pentru această binecuvântare pe care am tot așteptat-o. 8 luni au trecut ținând acest dar pentru noi… astăzi însă, știți și voi! 8 luni de emoții puternice și iubire cum n-am mai simțit vreodată! Dragul nostru băiețel, abia așteptăm să te cunoaștem! Semnat, mami și tati!”, au scris cei doi atunci când au anunțat că vor deveni părinți, pe Instagram.

Adauga un comentariu