Cancan ultimă oră

Omar Arnaout, tătic pentru prima dată! Imaginile cu burtica de graviduță a soției sale au surprins pe toată lumea. Când va veni pe lume bebelușul lor: „O să aveți un nepoțel” – FOTO, VIDEO

Publicat: 09 mart. 2024
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Omar Arnaout tătic pentru prima dată Imaginile cu burtica de graviduță a soției sale au surprins pe toată lumea. Când va veni pe lume bebelușul lor O să aveți un nepoțel - FOTO VIDEO
În timp ce urmăritorii lor de pe rețelele de socializare se întrebau dacă s-a întâmplat ceva între ei, se pare că aceștia trăiau, de fapt, cea mai frumoasă perioadă din viața lor

Omar Arnaout va deveni părinte peste doar câteva săptămâni, la vârsta de 23 de ani.

După aproape doi ani de când au devenit soț și soție, Omar Arnaout și Miruna Diaconescu au dat vestea cea mare. Cei doi le-au mărturisit fanilor că vor deveni părinți pentru prima dată. Celebrul artist a făcut anunțul în mediul online, acolo unde a publicat primele imagini cu burtica de graviduță a soției sale, luând prin surprindere pe toată lumea.

În ultimul timp, Omar Arnaout și soția sa, Miruna, nu prea s-au mai afișat împreună în mediul online.

În timp ce urmăritorii lor de pe rețelele de socializare se întrebau dacă s-a întâmplat ceva între ei, se pare că aceștia trăiau, de fapt, cea mai frumoasă perioadă din viața lor.

Ieri, de 8 martie, Omar Arnaout a publicat un clip extrem de emoționant pe internet, prin intermediul căruia a anunțat că el și Miruna vor deveni părinți. În imaginile respective, tinerii erau foarte fericiți și dansau, iar la un moment dat, artistul i-a pupat burtica de graviduță soției sale.

„O să aveti un nepoțeeeel, Omarasii mei! Va aștept la mine pe YouTube ca să întelegeți totul!”, a scris Omar Arnaout pe TikTok.

Omar și Miruna, părinți de fetiță sau de băiețel?

Imediat după ce partenerul ei de viață a dat vestea cea mare pe TikTok, Miruna a ținut să ofere mai multe detalii despre sarcină, pe pagina sa de Instagram. Acolo, tânăra a publicat câteva fotografii cu ecografiile din timpul sarcinii, dar și cu hainuțele pe care le-a cumpărat pentru bebelușul ei și al lui Omar.

Mai mult, Miruna a dezvăluit și sexul copilului. Se pare că ea și celebrul cântăreț vor avea un băiețel, care va veni pe lume în scurt timp, peste doar 5 săptămâni.

„Laudat fie Bunul Dumnezeu pentru aceasta binecuvantare pe care am tot asteptat-o. 8 luni au trecut tinand acest dar pentru noi… astazi insa, stiti si voi! 8 luni de emotii puternice si iubire cum n-am mai simtit vreodata! Dragul nostru baiețel, abia asteptam sa te cunoastem! Semnat, mami si tati! ❤️ #5weeksleft(n.r. au mai rămas 5 săptămâni)”, a mărturisit Miruna, soția lui Omar Arnaout, pe pagina ei de Instagram.

Comentarii
Adauga un comentariu