Local

Soțul „încornorat” din Scobâlțeni vrea să fie liber! Gheorghe Nicăi-Scrijan se consideră nedreptățit: și înșelat de nevastă cu popa, și după gratii, și fără despăgubiri! – GALERIE FOTO

Publicat: 20 aug. 2022
_____ Vizualizări 2 Comentarii
Soțul încornorat din Scobâlțeni vrea să fie liber Gheorghe Nicăi-Scrijan se consideră nedreptățit și înșelat de nevastă cu popa și după gratii și fără despăgubiri  GALERIE FOTO
Soţul "încornorat", Gheorghe Nicăi-Scrijan, vrea să fie pus în libertate

Soțul „încornorat” din Scobâlțeni a formulat recent o contestație! Mai exact, Gheorghe Nicăi-Scrijan a atacat decizia de prelungire a arestului preventiv în cazul său. Acum, urmează ca judecătorii din cadrul Tribunalului Iași să stabilească ce se va întâmpla în continuare cu bărbatul. Amintim că Gheorghe Nicăi-Scrijan a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru șantaj și violență în familie. Scandalul a izbucnit în urmă cu câteva săptămâni, când ieșeanul a aflat că soția lui l-a înșelat cu preotul din sat

Recent, soțul „încornorat” din Scobâlțeni a formulat o contestație! Astfel, Gheorghe Nicăi-Scrijan a atacat decizia de prelungire a arestului preventiv în cazul lui. Urmează ca magistrații din cadrul Tribunalului Iași să stabilească ce se va întâmpla în continuare cu bărbatul.

Amintim că Gheorghe Nicăi-Scrijan a fost trimis în judecată, în stare de arest preventiv, pentru șantaj și violență în familie. Scandalul a izbucnit în urmă cu câteva săptămâni, când ieșeanul a aflat că soția lui l-a înșelat cu preotul din sat. Zilele trecute, magistrații ieșeni au prelungit arestul în cazul lui Gheorghe Nicăi-Scrijan.

Soțul „încornorat” din Scobâlțeni vrea să fie liber

Întreg scandalul a izbucnit în urmă cu câteva săptămâni, când ieșeanul a aflat că soția lui l-a înșelat cu preotul din sat. Atunci, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au admis cererea de arestare făcută de anchetatori pe numele lui Gheorghe Nicăi-Scrijan. Potrivit procurorilor, ieșeanul a intrat recent în vizorul lor. Oamenii legii au constatat că bărbatul a revenit în țară de la muncă, din străinătate. El a aflat că soția sa l-ar fi înșelat cu preotul din sat. În acel moment, ieșeanul și-a ieșit din fire.

Anchetatorii ieșeni legii spun că Gheorghe Nicăi-Scrijan și-a agresat nevasta de-a lungul mai multor zile. Potrivit procurorilor, individul și-ar fi lovit soția, s-a oprit, apoi, a doua zi, când și-a adus aminte de cele întâmplate, a luat-o de la capăt. Totodată, Gheorghe Nicăi-Scrijan l-ar fi șantajat pe presupusul amant al nevestei sale, preotul din sat.

Gheorghe Nicăi-Scrijan ar fi cerut despăgubiri de la preot

Oamenii legii mai spun că Gheorghe Nicăi-Scrijan i-ar fi cerut feței bisericești suma de 20.000 de euro pentru a nu face publică presupusa relație amoroasă pe care aceasta a avut-o cu soția lui. În urma incidentelor, soția și presupusul amant li s-au plâns oamenilor legii. De altfel, atât soția lui Gheorghe Nicăi-Scrijan, cât și preotul din sat sunt considerați părți vătămate în cadrul procesului penal pentru șantaj și violență în familie.

Anchetatorii l-au ridicat pe ieșean și l-au dus la audieri. Ulterior, Gheorghe Nicăi-Scrijan a fost reținut pentru 24 de ore, sub acuzațiile amintite. Mai apoi, individul, în vârstă de 52 de ani, a fost dus la instanță, cu propunerea de arestare preventivă. Judecătorii ieșeni au admis propunerea, după acest scandal sexual în care a fost implicat un preot din județul Iași. Acum, soțul „încornorat” din Scobâlțeni, Gheorghe Nicăi-Scrijan, vrea să fie liber.

Comentarii
  • Dar Adulterul nu se pedepsește conform Codului Penal? Ce face Legea? Legea încalcă Legea Adulterului?
    * Articolul 304 din Codul Penal: Fapta persoanei căsătorite de a avea relaţii sexuale afară de căsătorie se pedepseşte cu închisoare de la o lună la 6 luni sau cu amendă. (Jurisprudența).

Adauga un comentariu