Cancan

Soțul Ralucăi Bădulescu, un bărbat de milioane. Cum a fost cucerită vedeta de Florin Stamin

Publicat: 21 oct. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Soțul Ralucăi Bădulescu un bărbat de milioane. Cum a fost cucerită vedeta de Florin Stamin
Sotul Ralucai Badulescu este mereu alaturi de ea

Raluca Bădulescu este o prezență remarcabilă în showbiz-ul românesc, însă vedeta este susținută necondiționat de soțul acesteia, un bărbat de milioane. Impulsivă din fire și extrem de rebelă, aceasta a trăit povești de dragoste spectaculoase. Apreciată pentru sinceritatea debordantă, admiratorii Ralucăi Bădulescu se întreabă cum a fost cucerită vedeta de către soțul ei, Florin Stamin. 

Soțul Ralucăi Bădulescu, un bărbat de milioane

Raluca Bădulescu se bucură de o mare notorietate în rândul publicului. Aceasta reușește să atragă atenția de fiecare dată prin vestimentațiile sale extravagante și prin atitudinea sa nonconformistă. 

Mai mult decât atât, artista a demonstrat că prin voință și multă muncă orice este posibil. Raluca Bădulescu a reușit să slăbească spectaculos și a apelat la ajutorul medicilor pentru a avea silueta mult dorită.

Jurată a emisiunii „Bravo, ai stil” are o carieră impresionantă, marea sa pasiune fiind design-ul vestimentar. Pe plan personal însă a avut parte de mai multe povești de dragoste, unele cu adevărat spectaculoase. 

După mariajul cu Vali Pungă, Raluca Bădulescu și-a întâlnit marea dragoste, pe Florin Stamin, cu care are o căsnicie frumoasă de câțiva ani. 

Invitată la o emisiune, vedeta tv recunoaște că a fost dragoste la prima vedere și că a simțit de la început că Florin este alesul.

„A fost dragoste la prima vedere. DA! Eu cred doar în dragoste la prima vedere, nu există să ne întâlnim și să spunem că lasă, poate data viitoare te plac mai mult. Eu sunt un om radical, există alb sau negru pentru mine. Am crezut întotdeauna în Făt Frumos pe cal alb, în pofida tuturor cunoscuților care îmi spuneau că am o vârstă – că l-am cunoscut când aveam 33-34 de ani – și că sunt nebună, că nu există prințul din povești. Acel bărbat pe care eu l-am visat a apărut în viața mea, soțul meu. Am știut că el este alesul”, a povestit Raluca Bădulescu. 

Raluca Bădulescu a recunoscut că soțul ei o susține în toate proiectele, chiar dacă acesta este extrem de discret și reținut în aparițiile publice. Cei doi au o căsnicie frumoasă și se susțin reciproc. 

Mai mult decât atât, Florin Stamin se ocupă și de educația lui Alex, fiul Ralucăi Bădulescu din prima căsătorie. 

Cum a cucerit-o Florin Stamin pe energica Raluca Bădulescu

Raluca Bădulescu a mărturisit în nenumărate rânduri că este impulsivă și că are o doză de nebunie care o ajută mereu să ia decizii. Așa s-a întâmplat și în momentul în care l-a cunoscut pe Florin Stamin, cel care avea să îi devină soț și despre care s-a vehiculat că ar fi înșelat-o.

Vedeta recunoaște că sentimentele dintre cei doi au fost puternice de la prima întâlnire, Florin reușind să o cucerească imediat. Sinceritatea, maturitatea și hotărârea bărbatului i-au cucerit inima definitiv.

Raluca Bădulescu a povestit în cadrul unei emisiuni că după prima întâlnire l-a sunat pe Florin și i-a spus că ar dori să se întâlnească din nou în aceeași zi.

„Când am ajuns în fața blocului m-am gândit mai bine, am cugetat, l-am sunat și l-am întrebat dacă ar vrea să ne vedem. (zâmbește) Și mi-a răspuns că Da, haide! Uite, acel îndemn, haide, a dus la o căsnicie care durează de 12 ani, aproape.”

Povestea de dragoste dintre cei doi a continuat să fie una spectaculoasă, la fel și cererea în căsătorie după doar trei luni de relație. Vedeta a povestit amuzată cum a fost cerută în căsătorie în timp ce se afla în baie:

„Nu a fost nimic romantic! Eram într-o zi acasă, stăteam împreună, cred că de vreo două luni jumătate. Eu eram în baie, el era în afara băii şi m-a întrebat prin uşa de la baie: Ce zici, vrei să ne căsătorim? Eu, din baie, eram cu periuţa de dinţi în mână, i-am zis: Da, când vrei? A fost în weekendul acela, nu am spus nimănui!”, a povestit Raluca Bădulescu.

Vedeta este o prezență aparte în showbiz-ul românesc, fiind apreciată de public pentru sinceritatea și atitudinea ei degajată. Însă în spatele succesului Ralucăi Bădulescu se află soțul Florin Stamin, un bărbat de milioane care i-a cucerit inima îndrăgitei artiste.

Adauga un comentariu