Cancan

Fiul Ralucăi Bădulescu a ajuns la vârsta de 18 ani. Cum arată Alex – Foto

Publicat: 13 sept. 2021
Alex, fiul Ralucai Badulescu
Fiul Ralucai Badulescu a ajuns la varsta majoratului

Fiul Ralucăi Bădulescu a împlini de curând 18 ani, iar jurata de la “Bravo, ai stil!” I-a făcut o declarație emoționantă. Viața vedetei s-a schimbat total odată cu venirea pe lume a lui Alex. Acum, tot universul Ralucăi să învârte în jurul băiatului ei.

Raluca Bădulescu a fost căsătorită în trecut cu Vali Pungă, fost fotomodel, tatăl biologic a lui Alex.

Fiul Ralucăi Bădulescu a ajuns la vârsta majoratului

Fiul Ralucăi Bădulescu a împlinit de curând 18 ani și încă de la vârsta asta și-a depășit mama în înălțime. Cu un corp atletic, brunet și bine faut, Alex seamănă leit cu tatăl lui Vali Pungă. Zâmbetul însă este în totalitate al mamei sale care a trecut și ea printr-o transformare spectaculoasă.

Fară dar și poate Alex este o apariție oriunde apare. Raluca Bădulescu ar trebui deja să gândească la viitoarele pretendente pe care aceste la va avea.

Cu ocazia zilei sale de naștere, Alex a primit din partea mamei sale o declarație de dragoste extrem de emoționantă.

‘Pur și simplu, există momente în viață când cuvintele nu sunt de ajuns. Acum 18 ani , fix într o dimineață că această, mama mea mă ruga să mă grăbesc să mergem la spital unde eram programată să nasc , iar eu mă tot foiam prin casă, îmbrăcată în animal prinț și pe tocuri, doamne aveam atâtea emoții și îmi era frică, și nu știam ce să fac efectiv, și mă gândeam că aș vrea să mă ascund undeva și să îl păstrez pe Alex numai pentru mine până face 18 ani… și nu știu când au trecut anii…

Astăzi, Alex SOARELE nostru împlinește 18 ani și îi mulțumesc lui Dumnezeu pentru cel mai minuna , fantastic, extraordinar copil din lume și îi mulțumesc lui, lui Alex, pentru fiecare secundă de fericire , mândrie și lumină pe care o aduce din viață noastră.

Și le mulțumesc părinților mei Eta și Doru pentru toată iubirea și pentru că toată viață și-au dedicat-o nouă și lui Alex și… este despre ține ADORATUL NOSTRU ALEX, astăzi și mereu , LA MULȚI ANI SOARELE NOSTRU, la mulți ani binecuvântați dragostea noastră cea mai mare, ALEX! Te iubim mai presus de orice până la sfârșitul lumii și înapoi #onelove. Semnat: mama Raluca și tații Florin și Vali’, a scris Raluca pe contul ei de Instagram.

Cine este Raluca Bădulescu

Raluca Bădulescu s-a născut pe 4 octombrie 1974 la București. A ajuns să fie cunoscută de publicul larg după căsătoria pe care a avut-o cu modelul Vali Pungă, cel mai de succes bărbat din lumea modei la acel moment.

În urma mariajului cu acesta, Raluca Bădulescu are un fiu pe nume Alex. În prezent vedeta poate fi urmărită în show-ul de pe Kanal D “Bravo, ai stil!”. Aceasta are funcția de jurat alături de Maurice Munteau și noul lor coleg Tibi Clenci care l-a înlocuit la masa juraților pe Cătălin Botezatu.

De curând, fiul Ralucai Bădulescu a împlinit 18 ani, iar mama lui a ținut să îi facă o declarație de dragoste deosebită.

Adauga un comentariu