Local

Soţul videochat-istei moarte din Iaşi, Alina Alexandru, s-a predat în Italia. Bărbatul urmează să fie extrădat

Publicat: 09 aug. 2022
_____ Vizualizări 3 Comentarii
Soţul videochat-istei moarte din Iaşi Alina Alexandru s-a predat în Italia. Bărbatul urmează să fie extrădat
Soţul videochat-istei moarte, Alina Alexandru, din Iași s-a predat în Italia

Soţul videochat-istei moarte din Iași, a fost dat în urmărire internațională, după ce procurorii l-au acuzat că a omorât-o pe Alina Alexandru în bătaie pentru că nu ar fi câștigat suficient, s-a predat polițiștilor italieni.

Potrivit unor surse judiciare, bărbatul urmează acum să fie predat autorităților din România.

Soţul videochat-istei moarte din Iași, Alina Alexandru, s-a predat în Italia

Alexandru Robert Constantin, soţul videochat-istei din Iaşi, Alina Alexandru, s-a predat în Italia. Bărbatul a fost arestat preventiv în lipsă, fiind acuzat de săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie.

„Ieri, 8 august, un bărbat, de 30 de ani, urmărit internațional, s-a predat autorităților din Italia. Pe numele acestuia, Tribunalul Iași a emis un mandat de arestare preventivă, fiind cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de omor asupra unui membru de familie. Autoritățile italiene demarează procedura prevăzută pentru punerea în aplicare a mandatelor europene de arestare, în vederea predării”, potrivit sursei judiciare.

Este precizat că schimbul de date cu autoritățile italiene a fost efectuat de polițiștii Serviciului de Investigații Criminale din Iași, prin intermediul Centrului de Cooperare Polițienească Internațională – Biroul SIRENE, respectiv Biroului SIRENE din Italia.

Precizăm că luni, 8 august, judecătorii din cadrul Tribunalului Iași au transmis că inculpatul Alexandru Robert Constantin va fi reținut și cercetat pentru săvârșirea infracțiunii de omor.

„Instanța admite propunerea formulată de Ministerul Public-Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. Dispune arestarea preventivă, în lipsă, a inculpatului Alexandru Robert Constantin, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de – omor asupra unui membru de familie, pentru o perioadă de 30 de zile. Dispune încunoştinţarea DGASPC Iaşi în scopul instituirii măsurii de ocrotire corespunzătoare faţă de minorul A.E.A., aflat în ocrotirea inculpatului”, au declarat judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi.

Alexandru Robert Constantin, dat în urmărire internațională

În aceeași ordine de idei, reiterăm faptul că procurorii ieșeni au formulat o propunere de arestare preventivă în lipsă pe numele individului suspectat că a omorât-o pe Alina, o tânără videochatistă din Iaşi. Anchetatorii au dorit ca judecătorii să emită un mandat de arestare pe numele lui Robert Constantin Alexandru pentru a-l putea da în urmărire internațională.

Sursele judiciare au precizat că individul a dispărut peste graniţă împreună cu propriul copil. Menționăm că după moartea mamei, minorul a rămas în grija tatălui și era sub supravegherea asistenților de la DGASPC Iași, însă aceștia au tratat cu superficialitate această problemă, fără a se informa periodic de copil. Tot sursele judiciare au anunțat că ieşeanul Robert Constantin Alexandru s-ar  fi aflat, împreună cu copilul său, într-o ţară din Uniunea Europeană.

Amintim că Alina Alexandru a ajuns la Spitalul de Neurochirurgie în stare critică, la începutul acestui an. Odată ce a ajuns în stare critică, familia tinerei din Iași a început să lanseze un șir de acuzații împotriva soțului ei. Astfel, s-au adus în prim plan subiecte precum maltratare și umilință. Se pare că femeia ar fi fost arsă cu țigara, legată cu lanțurile și bătută de către soț. Tânăra este una dintre cele mai vechi videochat-iste din Iași, fiind în breaslă de peste 10 ani, și asta doar din spusele soțului ei.

Bineînțeles că toate aceste acuzații ale familiei au fost mereu negate de către bărbat, care a precizat  că totul este doar pură invenție, pentru că are mulți dușmani.

Astăzi însă, 9 august, soţul videochat-istei moarte din Iaşi, Alina Alexandru, s-a predat în Italia și urmează a fi extrădat.

Comentarii
  • Acum va fi adus și copilul în tara odată cu acest gunoi. Când vin din vacanta ma voi ocupa încă de 3 persoane sa ajungă lângă el. Una fiind huiduma de sorasa

  • Dumnezeu a făcut dreptate un suflet chinuit și terorizat de ani buni acum se va odihni in pace! Toți din neamul acestui individ nenorocit care a făcut cu bună știință tot ce era mai josnic și de neimaginat fetei mele vor fi trași la răspundere inclusiv Ramona sora acestui nenorocit care o păzea pentru a nu fugi rușineee!Nu va voi ierta niciodată și rugămințile mele vor fi ascultate chiar dacă va fi sa aștept ! Așa să știți Alina nu era singură dar voi ați asuprit o!Și de frică a îndurat!Care are de gând să comenteze răutăcios să tacă!Nimeni nu cunoaște cazul și nici nu am să relatez cu amănuntul tot necazul !Cu Dumnezeu înainte el este cel care își spune cuvântul!

Adauga un comentariu