Patronul de la Diamond Ballroom, un cunoscut restaurant din Iași, trebuie să „doneze” profitul de la o nuntă, după ce a fost verificat de autorități – FOTO
O reţetă delicioasă de paste. O reţetă rapidă şi săţioasă. Încearcă să găteşti şi tu acest preparat în mai puţin de 1 oră.
Pui într-o tigaie, uleiul de măsline, dovleceii, oreganoul, sarea, pătrunjelul şi apa la foc medium. Amesteci continuu până când apa s-a evaporat şi dovleceii devin uşor arămi.
Între timp poţi fierbe pastele cu 1-2 linguri de ulei, sare şi piper după gust. Spre final, în tigaia în care ai fiert dovleceii adaugi crema de brânză, puţin din apa în care au fiert pastele, omogenizezi şi apoi răstorni pastele în amestec. Pui o porţie de paste cu dovlecei şi decorezi cu verdeaţa preferată.