Actualitate

Spațiul destinat pantofilor. Cum să îl organizezi

Publicat: 15 nov. 2019

Spațiul destinat pantofilor. Încălțamintea ocupă o mulțime de spațiu în casă, astfel că a devenit o reală problemă depozitarea papucilor.

Ei bine, tocmai din acest motiv ne-am gândit să vă prezentăm în acest articol câteva soluţii la îndemână.

Spațiul destinat pantofilor

Însă acest articol nu este dedicat în întregime doamnelor. Si bărbații se pot inspira din aceste idei practice de organizare a spaţiului destinat încălţămintei.

Şi începem cu o întrebare simplă. Ce facem atunci când avem prea multe perechi de pantofi şi nu ştim cum să-i organizăm ca să câştigăm cât mai mult spaţiu? Ei bine, căutam soluţii şi idei practice, fie pe internet, fie în revistele de specialitate.

Dulapuri cu sertare rabatabile

Categoric, una din soluţii o reprezintă dulapurile cu sertare rabatabile, în care încap o mulţime de pantofi. Construite la comandă sau achiziţionate din magazinele de specialitate, astfel de dulapuri oferă suficient spaţiu.

O altă soluţie interesantă de a depozita încălţămintea este să o ascundem, ca să zicem aşa. Unde? Simplu. Într-un taburet de dimensiuni puţin mai mari decât unul obişnuit. Aşadar, pentru a câştiga cât mai mult spaţiu, interiorul taburetului pare o soluţie ideală. Și asta deoarece poate fi tapiţat cu o husă pe marginile căreia au fost aplicate mai multe buzunare.

Spațiul destinat pantofilor. Comoda din hol

Un alt spaţiu care poate fi fructificat la maxim este cel oferit de comodele din holul casei. Acestea permit compartimentarea lădiţei de la interior, în aşa fel încât să încapă o mulţime de perechi de pantofi.

O altă idee bună pentru depozitarea perechilor de pantofi, este aceea a dulapului din spatele oglinzii. În felul acesta îi vom avea mereu la îndemână, atunci când ieşim din casă.loading...

Adauga un comentariu