Cancan ultimă oră

Speak, baschetbalistul care s-a ridicat la înălțime și în muzică: Învață tainele bucătăriei de la cei mai buni

Publicat: 01 apr. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Speak baschetbalistul care s-a ridicat la înălțime și în muzică Învață tainele bucătăriei de la cei mai buni
Speak învață să gătească de la cei mai buni 3 master chefi din România

Ștefan Sprianu sau Speak, așa cum este cunoscut în lumea artistică din România, a reușit să devină baschetbalistul care s-a ridicat la înălțime și în muzică.

Speak este unul dintre cei mai iubiți artiști din România și cum din cauza pandemiei de coronavirus nu mai poate ține concerte așa cum se întâmpla înainte a prins un contract de coprezentator, alături de Gina Pistol, în sezonul 9 al emsiiuni iculinare de la Antena 1, „Chefi la cuțite”.

Deoarece filmările sezonului au avut loc în perioada în care Gina era însărcinată, acesta a devenit un fel de ajutor al frumoasei blondine în luarea interviurilor participanților.

Speak, baschetbalistul care s-a ridicat la înălțime și în muzică: A renunțat după 12 ani

Originar din Bacău, Speak a început să practice sportul mai mult datorită fratelui său mai mare, pe care mulți ani a încercat să-l imite. Când acesta a ajuns vicecampion național la înot, a îcneput ș iel să practice acest sport. Ulterior, s-a apucat de tenis pentru că asta făcea și fratele său. A urmat practicarea atletismului ,tot din același motiv. Până la urmă a ajuns la baschet, unde datorită înălțimii sale chiar se descurca foarte bine.

După cum povestea chiar el, la CSS Bacău, s-a bucurat de un real success, fiind desemnat la un momentdat cel mai tehnic jucător de baschet al României la categoria Juniori 3.

Fiind un sport destul de costisitor, Speak a fost nevoit să renunțe la baschet și să vină la București în anul 2007, unde a intrat în gașca lui Alex Velea. Așa a devenit cântăreț și producător muzical, însă a început ca DJ.

Începând din 2009, Speak a intrat în echipa „HaHaHa Production”, casa de discuri fondată de Andrei Tiberiu Maria, cel cunoscut drept Smiley.

Nu este un gurmand: Se satură cu doi covrigi

Speak a povestit despre copilăria și tinerețea sa când spune de multe ori a fost nevoit să mănânce pufuleți și crenvurști. Singurele mese „adevărate“ erau atunci când se ducea la părinți, „unde mânca de nu se mai putea ridica de la masă“.

Deși de cțiva ani poate spune că trăiește pe pcior mare, Speak nu a devenit un mare gourmand, obșnuind să mănânce atât cât să trăiască, după cum spune chiar el.

„Pot să trăiesc și cu doi covrigi pe zi. Nu sunt gurmand”, a mai spus cântărețul, care acum poate învăța să gătească de la cei mai buni 3 master chefi din România.

A făcut senzație la „Asia Express“

Speak a devenit cunsocut publicului larg anul trecut, când a participat în caliatte de concurent, alături de iubita lui, Ștefania, la emisiunea „Asia Express“, de la Antena 1.

Finaliștii sezonului 3 din „Asia Express“ au fost foarte îndrăgiți de către telespectatori, pe parcursul edițiilor transmise pe Antena 1.

Speak și Ștefania au avut momente dificile în cadrul concursului, însă asta i-a apropait și mai mult, motiv pentru care cântărețul a decis să o și ceară pe iubita lui în căsătorie, în timpul filmărilor.

De menționat că înainte să o cunaoscă pe Ștefani, Speak a format un cuplu cu Adelina Pestrițu timp de doi ani, în până în luna octombrie din 2016.

Adauga un comentariu