Sport

Spectacol grandios la București, odată cu stabilirea grupelor lui Euro 2020. „UEFA a promis un eveniment fără precedent!”

Publicat: 30 nov. 2019
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Spectacol grandios la București odată cu stabilirea grupelor lui Euro 2020. UEFA a promis un eveniment fără precedent

Managerul operațional UEFA Euro 2020, Alexandru Cândea, a vorbit despre organizarea tragerii la sorți pentru grupele turneului final. Evenimentul va avea loc sâmbătă, de la ora 19:00, la Romexpo.

Răzvan Mitroi, managerul de comunicare pentru EURO 2020 de la București, a acordat pentru Digi Sport un interviu în care a vorbit, printre altele, despre ce se va întâmpla la Arena Națională, de ce UEFA nu s-a bazat pe stadioanele pe care am zis că le construim, dar și care este percepția bucureștenilor despre organizarea la București a celor patru meciuri.
Alexandru Cândea a spus că evenimentul va fi unic: „Când au văzut spațiul de la Romexpo, cei de la UEFA au zis că vor face un eveniment fără precedent. Vin mai mulți ambasadori Euro 2020. Au fost invitați Iker Casillas, Ruud Gullit, Luis Figo și alte mari legende, dar nu știu încă cine a confirmat.

Martin Garrix – artistul oficial Euro 2020

Vor fi prezenți mai mulți artiști: o orchestră simfonică românească, o trupă de dans, Martin Garrix – artistul oficial Euro 2020 și alții. Vor evolua pe șase miniscene din pavilionul central Romexpo, într-o regie de spectacol circular.

Tragerea va fi transmisă în 80 de țări. La eveniment vor fi peste 500 de invitați”, a spus Cândea, într-un interviu acordat pentru Sport.ro.
Oficialul UEFA a vorbit și despre situația generală a României, în vederea Euro 2020:

„UEFA a aprobat deja un plan de mobilitate pentru Euro 2020 la București, care nu include o cale ferată spre Otopeni. Dacă vom avea și această linie, cu atât mai bine, planul de mobilitate va fi îmbogățit. La stadionul Giulești, CNI și constructorul au anunțat o întârziere care se încearcă a fi recuperată. UEFA are ca ofertă de cantonament terenurile de la Mogoșoaia, Berceni și Voluntari, nu este niciun pericol”, a mai declarat Alexandru Cândea.

Arena Națională va găzdui patru meciuri de la Euro 2020, dar echipa națională a României tremură pentru prezența la turneul final. Tricolorii, sub comanda lui Mirel Rădoi, vor juca în semifinala barajului în Islanda. Dacă vor triumfa acolo, Stanciu&Co se vor duela cu Ungaria sau Bulgaria în finala pentru Euro 2020.

Adauga un comentariu