Eveniment-Social

Spectacole de teatru pentru copii la Bojdeuca Ion Creangă şi Muzeul Mihail Sadoveanu

Publicat: 08 iul. 2020
Spectacole de teatru pentru copii la Bojdeuca Ion Creangă şi Muzeul Mihail Sadoveanu
Spectacole de teatru pentru copii

Compania Andirino aduce publicul și în luna iulie la teatru în aer liber. Compania Andirino anunță că va continua stagiunea de vară începută pe 13 iunie 2020 și în luna iulie atât la „Bojdeuca lui Creangă”, cât și la  Muzeul „Mihail Sadoveanu” din Iași.

Astfel, copiii şi părinţii acestora vor putea participa la spectacolele interactive în fiecare sâmbătă, începând cu ora 11.00 la Bojdeuca din Țicău.

Sâmbătă 11 iulie 2020, ora 11.00:  O întâmplare fericită”

Sâmbătă 18 iulie 2020, ora 11.00:  „Fata moșului cea isteață”

Sâmbătă 25 iulie 2020, ora 11.00:  „O poveste descâlcită” 

„Picnic cu teatru la Dumbrava minunată“

Stagiunea continuă și la Muzeul „Mihail Sadoveanu“, unde originalul poiect „Picnic cu teatru la Dumbrava minunată“ propune iubitorilor de teatru și de natură dimineți de duminică de vis, petrecute în familie și într-un cadru idilic. În plus, după fiecare spectacol, Compania Andirino le propune celor prezenți desfășurarea unor ateliere creative. 

Duminică 12 iulie 2020, ora 11.00: „O poveste descâlcită”

Duminică 19 iulie 2020, ora 11.00: „Din lumea lui Minnie Mouse”

Duminică 26 iulie 2020, ora 11.00: „Păpușa balerină”

„Pentru a putea participa la activităţi se recomandă purtarea măştii pe toată durata spectacolelor. Preţul unui bilet la spectacole este de 10 lei, iar pentru participarea la ateliere se percepe o taxă de 20 de lei, care include şi materialele utilizate. Cei interesaţi pot face rezervări la numărul de telefon 0755.300.535 sau pe Facebook.com/CompaniaAndirino.”, au transmis reprezentanții companiei Andirino.

Compania Andirino a mai organizat spectacole în aer liber

Pentru a patra vară la rând, Compania Andirino se intoarce la Bojdeuca ,,Ion Creangă” din Țicău pentru a se reîntâlni cu publicul iubitor de teatru. Astfel încât, în fiecare sâmbătă din luna iunie, de la ora 10.00, timp de o oră, copiii mici și mari s-au bucurat de spectacole de teatru interactive.

Sâmbătă, 13 iunie 2020, ora 10.00: „Aventuri cu Păcală”
Sâmbătă, 20 iunie 2020, ora 10.00: „O poveste descâlcită”
Sâmbătă, 27 iunie 2020, ora 10.00: „Din lumea lui Minnie Mouse”

„E o bucurie să ne reîntâlnim cu publicul nostru la Bojdeuca din Țicău, mai ales că în ultima perioadă cu toții ne-am dorit să ieșim din cotidian. Vom prezenta spectacole originale la fel ca și în anii trecuți, în care personajele clasice de basm se regăsesc alături de personajele preferate ale copiilor din desene și filme animate. Promitem că seria spectacolelor va continua și cel puțin în luna iulie. ”, preciza Andrei Ciobanu, regizor.

În același timp, Compania Andirino începe în acest an și un proiect pilot, denumit Picnic cu teatru la Dumbrava minunată, în grădina Muzeului ,, Mihail Sadoveanu”. Evenimentul se va desfășura în fiecare duminică din lunile iunie și iulie, de la ora 11.00 în grădina Muzeului ,,Mihail Sadoveanu” Iași (Agronomie) și cuprinde piese de teatru pentru copii, show-uri de animație cu personaje din desene animate, ateliere creative, concursuri de comori și multe alte surprize.

„În minunata grădină din Dumbravă, publicul va viziona spectacole de teatru de pe pături, amplasate la distanța indicată de autorități. Recomandăm purtarea măștii de protecție pe toată durata spectacolelor. Accesul se face pe bază de suport artist: 10 lei/ persoană pentru piesele de teatru; 20 lei/ atelier (cu toate materialele incluse) pentru atelierele creative. Vă invităm să rezervați locurile la 0755300535. Atenție! Locurile sunt limitate!”, precizau organizatorii.

Adauga un comentariu