Eveniment-Social

Sprijin pentru bătrânii din Iași din partea Arhiepiscopiei Iașilor

Publicat: 10 apr. 2020

Echipa Centrului de zi de Asistență și Recuperare pentru Persoanele Vârstnice „Sfântul Ierarh Iosif cel Milostiv” – Arhiepiscopia Iașilor inițiază campania „Fii o lumină de Înviere pentru un suflet cărunt!”. Activitatea își propune să obțină donații și ajutoare pentru bunicii beneficiari ai centrului social. Acțiunea are loc până pe 17 aprilie 2020. Cei interesați pot face donații în contul: RO36CECEB00030RON0823647
Arhiepiscopia Iașilor, prin Centrul de zi de Asistență și Recuperare pentru Persoanele Vârstnice „Sfântul Ierarh Iosif cel Milostiv”, demarează o campanie umanitară pentru bătrâni.

„Pentru a deveni lumină pentru cei din jur este necesar să fim atenți și la nevoile lor. Vă propunem ca-n perioada 6 – 17 aprilie 2020 să fim făuritori de fapte bune. Campania are drept scop colectarea de donații, sub orice formă, pentru a ajuta bunicii comunității noastre să simtă bucuria Învierii. Având în vedere că anul acesta, această bucurie le este adumbrită și de faptul că nu vor fi prezenți în Sfânta Biserică, ne propunem să le oferim noi o rază de lumină. Învierea Domnului este sărbătoarea luminii și a bucuriei!”, arată inițiatorii.

Aceștia și-au propus să pună acestora pe masă un cozonac și o pască. Pentru a susține această campanie social-filantropică se pot face donații în contul RO36CECEB00030RON0823647.
Adauga un comentariu