WoW!

Spune-mi în ce luna te-ai născut, ca să-ţi spun ce caracter ai

Publicat: 16 mart. 2020

Ştiai că atât zodia, cât şi lună în care te-ai născut spun multe despre tine şi despre personalitatea ta? De exemplu, femeile care au venit pe lume în februarie au romantismul în sânge, în timp ce doamnele şi domnişoarele născute în martie deţin cu succes arta seducţiei.

Iată ce trăsături de caracter pot fi observate la femei în funcţie de luna naşterii, potrivit zodiata.com!

FEMEILE NĂSCUTE ÎN IANUARIE

Doamnele născute în Ianuarie se deosebesc prin ambiţie, activitate şi dorinţa pentru ordine. Au o abordare foarte serioasă faţă de relaţii şi viaţă, sunt destul de conservative în opiniile lor. Uneori, aceste femei sunt prea critice sau chiar „pretenţioase“, dar aceasta este doar pentru că într-adevăr îţi doresc binele.

Despre propriile lor sentimente, preferă să nu vorbească. Femeile născute în ianuarie vor permite să se apropie de ele doar acele persoane pe care le iubesc şi cu care sunt la acelaşi nivel intelectual. Iar dacă îţi doreşti să fii apropiat de ea, ar fi bine să ai aceleaşi puncte de vedere asupra vieţii.

FEMEILE NĂSCUTE ÎN FEBRUARIE

Femeile născute în luna februarie sunt foarte romantice. Important este să fie tratate cu un anumit grad de răbdare. Nu orice bărbat poate înţelege sufletul lor misterios. Nu oricine înţelege motivul schimbării permanente de dispoziţie.

Dar aceste femei nu au nevoie „de fiecare.“ Au nevoie de cineva la fel de “special”. Se deosebesc de alţii printr-o imaginaţie uimitoare şi capacitatea de a gândi abstract. Şi încă un lucru foarte important – dacă cel puţin o dată o vei minţi – nu o vei mai vedea din nou.

FEMEILE NĂSCUTE ÎN MARTIE

Femeile născute în lună martie sunt extrem de carismatice şi fermecătoare. Sunt foarte loiale, de aceea deseori li se încredinţează cele mai intime secrete.

Aceste firi loiale şi devotate se vor îndrăgosti greu şi le poţi supăra uşor doar cu un cuvânt sau o critică greşită. Pe de altă parte, bărbatul şi-l alege pentru totdeauna. Pentru că oamenii născuţi în martie – sunt monogami. Cel mai bun lucru pentru aceste femei ar fi să-şi găsească un bărbat născut şi el în martie. Se vor potrivi perfect!

FEMEILE NĂSCUTE ÎN APRILIE

Cei născuţi în Aprilie sunt diplomaţi înnăscuţi. Sunt sociabili, găsesc limbă comună cu orice om. Unicul lor defect poate fi considerat obiceiul de a se autocompătimi. Trebuie să ţineţi minte că femeile născute în aprilie sunt foarte geloase şi orice ceartă din această cauză – este o adevărată explozie de emoţii. Cel mai bine e să nu-i dai nici un motiv de gelozie, iar dacă cearta s-a început, pur şi simplu ieşi din cameră, astfel o vei potoli.

Pe de altă parte, femeia născută în aprilie ştie mai bine decât celelalte ce este relaxarea. Te va face cel mai fericit bărbat de pe Pământ. Sufletul şi-l deschide doar celor care merită încrederea ei. Şi cine va face totul pentru a nu o pierde.

FEMEILE NĂSCUTE ÎN MAI

Mai este luna când se nasc femeile persistente şi loiale convingerilor lor. Ele au o busolă morală interioară foarte puternică, căreia niciodată nu-i încalcă instrucţiunile. De obicei, la exterior sunt femei foarte atractive, care se combină cu caracterul lor destul de dificil.

Sunt periculoase pentru orice bărbat care se va îndrăgosti de ele. Pentru că dacă nu va simţi sentimente reciproce – aceasta poate fi o iubire tragică, fatală. Dacă vreodată vei avea o relaţie cu o femeie născută în mai, fii sigur, îţi vei aminti de ea toată viaţa.

FEMEILE NĂSCUTE ÎN IUNIE

Acestea sunt feţe curioase, extrem de sociabile, cu o pasiune aparte pentru creativitate. Defectul lor este poate faptul că întotdeauna spun ceea ce gândesc şi niciodată nu-şi aleg cuvintele. Consideră că e mai bine să spui adevărul în faţă, nu pe la spate.

Poate fi aşa, însă copilele noastre minunate din iunie nu sunt întotdeauna conştiente cât de mult pot răni sentimentele altora. În dragoste această femeie este un jucător destul de periculos. Bărbaţii în mâinilor lor deseori devin o marionetă. Ţine minte această când faci cunoştinţă cu cineva din ele. Poţi cădea foarte uşor capcana iubirii lor altruiste.

FEMEILE NĂSCUTE ÎN IULIE

Femeile născute în iulie se deosebesc de toate celelalte prin integritate şi onestitate faţă de cei dragi. Pentru toţi ceilalţi sunt misterioase, frumoase şi foarte inteligente, deşi inaccesibile.

În viaţa de zi cu zi evită conflictele şi până în ultimul moment încercă să rămână politicoase. În general, sunt fiinţe extraordinare! Însă ţine minte: dacă cel puţin o dată o vei minţi şi nu contează motivul, o vei pierde pentru totdeauna! Aceste prinţese niciodată nu iartă minciuna!

FEMEILE NĂSCUTE ÎN AUGUST

Aceste femei sunt o combinaţie unică de egocentrism şi inimă mare. Pentru bărbaţi de fapt, e mai bine să nu să se pună cu ele, pentru că în relaţie vor câştiga întotdeauna. Bărbaţii pot trăi o viaţă cu o femeia născută în august fără observe că e ţinut sub “papucul” ei.

Au un simţ al umorului excepţional, însă nu iubesc când cineva face glume pe seama lor. Îşi doresc mereu să fie în centrul atenţiei şi nu suferă de lipsă de respect din partea bărbaţilor. Pentru că în prezenţa lor bărbaţii îşi pierd capul.

FEMEILE NĂSCUTE ÎN SEPTEMBRIE

Calităţile de bază ale femeii născute în septembrie sunt bunătatea, disciplina şi frumuseţea exterioară naturală. În relaţia cu bărbaţii e suficient cel puţin o dată să fie înşelată – şi nu va uita niciodată aceasta. De obicei, în viaţă este foarte atentă, închisă şi din păcate, un pic răzbunătoare.

Îşi doreşte ca relaţia să fie îndelungată, magică şi „pentru toată viaţă“. Bărbaţii care caută femei pentru o noapte îşi pot lua gândul imediat, ele nu sunt din această listă! Au aşteptări foarte mari de la partenerii lor. Va câştiga bărbatul care-şi va putea dovedi unicitatea!

FEMEILE NĂSCUTE ÎN OCTOMBRIE

Femeile născute în acestă lună se deosebesc printr-un caracter puternic şi ferm. Sunt foarte emoţionale însă niciodată nu vor plânge în faţa altor oameni.

Deasemenea sunt foarte inteligente. Nu-şi vor deschide sufletul în faţa oricui, deoarece ştiu că oamenii pot abuza de puterea pe care o obţin asupra altora. Celelalte femei deseori le urăsc pentru că sunt invidioase pe ele. Femeile din octombrie obţin cei mai buni bărbaţi şi trăiesc o viaţă decentă cu ei.

FEMEILE NĂSCUTE ÎN NOIEMBRIE

Aceste femei întotdeauna vor fi cu un pas înaintea altora. Sunt active, coerente, recunosc uşor minciuna. De aceea, nu ar trebuie să te joci cu sentimentele lor.

Sfârşitul acestor jocuri murdare întotdeauna va unul rău. Pe de altă parte, cu ele niciodată nu te plictiseşti. Niciodată nu le vei putea acuza de lipsă de ambiţie. Ţine minte: nu-i cere părerea despre orice subiect, dacă nu eşti pregătit să auzi adevărul.

FEMEILE NĂSCUTE ÎN DECEMBRIE

Doamnele născute în decembrie se deosebesc printr-un caracter extrem de nerăbdător şi ingeniozitate incredibilă. Din fericire, de la natură sunt şi foarte norocoase.

Oricare ar fi situaţia, mereu vor ieşi învingătoare! Aceste femei ştiu mai bine decât altele cum să înveselească bărbaţii. Secretul este inima lor deschisă. Viaţa nu le sperie şi abia de le poate răni. Dumnezeu le-a binecuvântat, de aceea, mai devreme sau mai târziu vor obţine ceea ce-şi doresc.

Adauga un comentariu