International

Sputnik-V, pregătit pentru vaccinarea în masă! Vaccinul rusesc a fost produs în 15.500 de doze

Publicat: 17 aug. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Sputnik-V pregătit pentru vaccinarea în masă Vaccinul rusesc a fost produs în 15.500 de doze
Vaccinul anti-COVID-19 Sputnik-V

Sputnik-V, pregătit pentru vaccinarea în masă! Vaccinul rusesc a fost produs în 15.500 de doze.

Rusia anunță că vaccinul rusesc, Sputnik-V, a fost produs în 15.500 de doze până în acest moment. Astfel că, peste o lună, se va începe vaccinarea în masă.

Sputnik-V, pregătit pentru vaccinarea în masă! Vaccinul rusesc a fost produs în 15.500 de doze.

Directorul Institutului Gamaleya și persoana care a produs vaccinul rusesc, Alexandr Ginzburg a declarat că mai durează maximum 10 zile până la înregistrarea produsului. După acest moment, mii de persoane vor fi vaccinate voluntar. Studiile se vor desfășura pe perioada a 4-6 luni.

Conform directorului fondului suveran rus RDIF, parte integrantă din proiectul vaccinului rusesc, Kirill Dmitriev, mai mult de 20 de țări au precomandat aproximativ un miliard de doze din acest vaccin. Denumirea acestuia, ”Sputnik-V” amintește de primul satelit lansat pe orbită.

Vladimir Putin susţine că Rusia are vaccinul împotriva coronavirus! Fiica acestuia ar fi fost vaccinata împotriva coronavirus

Vladimir Putin susţine că fiica acestuia s-a vaccinat deja împotriva coronavirus. Acesta a spus că vaccinul este chiar eficient şi formează o imunitate puternică şi un grad ridicat de protecţie. Vaccinul a trecut de toate verificările necesare, susţine acelaşi Vladimir Putin.

„Ştiu că funcţionează chiar eficient, formează imunitatea puternică şi, repet, a trecut de toate verificările necesare”, a afirmat liderul de la Kremlin.

Asemenea teste clinice necesită o rată semnificativă de participanţi care au fost infectaţi pe care să se teste eficienţa vaccinului. Este o etapă considerată esenţială înainte ca un vaccin să primească aprobare pentru a fi reglementat.

Elita rusească, formată din oameni de afaceri, directorii de companii şi politicieni, a avut acces la un vaccin experimental anti-COVID, dezvoltat de Institutul Gamaleia din Moscova, încă din luna aprilie, scrie publicaţia Bloomberg.

Ce efecte adverse prezintă fiica lui Vladimir Putin după ce a făcut vaccinul rusesc!

Putin a transmis că fata lui a prezentat temperatură ușoară după ce i s-a administrat a doua injecție. Ulterior, starea ei s-a ameliorat repede, iar în prezent aceasta nu prezintă niciun alt simptom.

“Și asta este totul. După a doua injecție, a doua vaccinare, temperatura a crescut și ea puțin, dar apoi totul a ajuns la normal, se simte bine, iar titlurile (anticorpi pentru coronavirus) sunt mari”, a spus președintele rus.

”Știu că acest vaccin așa cum ați spus, a fost făcut pe baza vectorilor adenovirali, dar avantajul, în opinia mea, este că a fost creat pe baza vectorilor adenovirali umani, și funcționează mai exact, formează un anticorp stabil și o imunitate celulară, știu foarte bine acest lucru, pentru că una dintre fiicele mele a primit un astfel de vaccin. Cred că, în acest sens, a luat parte la experiment “, a mai afirmat Putin la o întâlnire cu membrii guvernului.

Președintele Vladimir Putin nu a vrut să menționeze care dintre cele două fiice ale sale şi-a injectat vaccinul, Maria sau Ekaterina. Conform presei din Rusia, există probabilitatea ca Maria Vorontsova să fie cea care a testat vaccinul, pentru că ea a absolvit Medicina și este implicată în construcția unui spital în apropiere de Sankt Petersburg.

Adauga un comentariu