Prima pagină » International » Starea de sănătate a lui Celine Dion reprezintă un motiv serios de îngrijorare. Artista a primit un diagnostic crunt

Starea de sănătate a lui Celine Dion reprezintă un motiv serios de îngrijorare. Artista a primit un diagnostic crunt

31 aug. 2022, 20:39,
BZI.ro, în International

Celine Dion se luptă cu o boală gravă. Fanii artistei au început să se îngrijoreze, deoarece a dispărut de pe rețelele de socializare, mai ales că nu se mai cunosc detalii despre starea ei de sănătate. De curând, ediția franceză a revistei Cosmopolitan a publicat câteva imagini cu îndrăgita artistă, fotografii realizate de un fan și publicate pe Facebook.

Celine Dion a fost surprinsă la începutul acestei luni în ipostaza în care decorează o statuie – elefant, un proiect ce face parte din categoria artistică „Elephant Parade”.

Celine Dion, diagnostic crunt

După ce și-a pierdut soțul în 2016, Celine Dion a avut parte de multe momente de cumpănă. În urmă cu un an, ea a fost diagnosticată cu degenerescență musculară, o boală progresivă care atacă necontrolat mușchii corpului, slăbindu-i, ajungându-se până la imposibilitatea de a-și mai folosi membrele.

Boala poate avea complicații grave, cum ar fi afectarea mușchiului inimii, care poate duce la afecțiuni cardiace sau respiratorii grave.

Celine Dion a fost nevoită să își anuleze de două ori turneul Courage pe care îl avea programat în Europa, Dacă prima dată a fost convocat contextul epidemiologic cauzat de pandemie, ulterior, artista a declarat că starea ei de sănătate nu îi permite să ducă la bun sfârșit un spectacol grandios, așa cum fanii s-au obișnuit.

Artista a dispărut de pe rețelele de socializare

după ce a invocat tot felul de motive pentru care nu și-a onorat concertele, Celine Dion a anunțat în urmă cu un an că suferă de degenerescență musculară, o afecțiune neurologică care duce până la incapacitatea de deplasare. Artista a mărturisit atunci că este într-o stare de covalescență, iar din data de 25 iunie, Celine Dion nu a mai postat nimic pe conturile sale de pe rețelele de socializare.

„Îmi pare foarte rău că trebuie să schimb datele turneului din Europa din nou; prima dată a fost din cauza pandemiei, acum din cauza sănătăţii mele.

Pentru a fi pe scenă, trebuie să fiu în cea mai bună formă. Ca să fiu cinstită, mi-e ruşine, dar nu sunt încă pregătită… Voi face tot ce pot pentru a reveni 100% în formă pe scenă pentru că este ceea ce meritaţi”, a mărturisit îndrăgita cântăreață.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *