Cancan ultimă oră

Starea soției lui Rică Răducanu s-a agravat! A fost supusă și unui control tomograf

Publicat: 14 ian. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Starea soției lui Rică Răducanu s-a agravat A fost supusă și unui control tomograf
Rică Răducanu

Fostul internațional Rică Răducanu și soția sa s-au infectat cu SARS-CoV-2 și au fost internați la Spitalul de boli infecțioase „Victor Babeș” din Capitală. Starea soției lui s-a agravat!

Starea soției lui Rică Răducanu s-a agravat

În urmă cu șase zile, soția lui Rică Răducanu s-a internat prima la Spitalul Victor Babeş şi a dezvoltat o formă severă a bolii. În acest moment, ea se află internată în secţia de terapie intensivă şi e conectată la aparatul de oxigen, iar joi a fost supusă unui examen tomograf.

”Ea avea frisoane, nu avea somn. I-am făcut masaj şi cred că atunci am luat şi eu. A făcut un tomograf, să vedem ce va fi”, a declarat Rică Răducanu, potrivit stirileprotv.ro.

Starea soției lui Rică Răducanu s-a agravat! Fostul fotbalist, Rică Răducanu, se află internat într-un salon cu două paturi şi primeşte tratament pentru forma uşoară a bolii. Comunică cu soţia prin telefon şi aşteaptă ziua în care se vor externa. Acesta a declarat însă că îi este frică să o sune, pentru că nu vrea să nu-i mai răspundă.

”Mi-e şi frică să o sun, că nu răspunde. Ea e mai rău, cum am zis. Oamenii ăştia umblă pe aici, se agită. Îmi lipseşte lumea, că eu sunt om de lume”, a adăugat fostul fotbalist.

Rică Răducanu și soția lui au fost infectați cu Covid-19

În vârstă de 74 de ani, Rică Răducanu a adunat 61 de prezențe pentru echipa naţională a României. Fostul internaţional a jucat cea mai mare parte a carierei pentru Rapid București, dar a evoluat şi pentru Sportul Studenţesc, Steaua, FCM Reşiţa şi FC Baia Mare.

”Suntem lângă legenda noastră Rică Răducanu, cel care este internat în spital alături de soţia sa, ambii având Covid-19”, a anunţat clubul Rapid, pentru care Rică Răducanu a scris istorie.

Starea soției lui Rică Răducanu s-a agravat! Rică Răducanu se află internat în alt salon decât soția sa, aceasta fiind intubată. În ceea ce privește starea de sănătate a fostului portat de la Rapid, acesta nu a avut simptome așa de grave, dar pentru că are 74 de ani, medicii au decis să-l interneze și pe el.

”Eu nu sunt chiar periculos, dar nevasta-mea e mai rău. Nu ştiu de unde a apărut boala, ea a fost de mai mult timp bolnavă şi mi-am făcut şi eu testul. M-au găsit şi pe mine pozitiv. Nevastă-mea e de vineri la spital, iar eu am făcut testul vineri. Eram acasă, dar până la urmă amândoi am fost internaţi. Soţia e mai rău, a avut frisoane, eu n-am probleme, nu tuşesc. Ea are nevoie de oxigen. Abia aştept să facem un şpriţ. Am nişte oameni care muncesc, săracii, zici că sunt cosmonauţi (n.r. – despre cadrele medicale de la spital)“, a declarat Rică Răducanu.

Adauga un comentariu