Actualitate

Start-up la început de drum sau companie cu sute de angajați în plină expansiune – Cum îți alegi spațiul de birou pentru afacerea ta

Publicat: 10 mart. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Start-up la început de drum sau companie cu sute de angajați în plină expansiune - Cum îți alegi spațiul de birou pentru afacerea ta
Silk District va fi un ansamblu mixt, care va include 5 clădiri de birouri Clasa A, construite conform standardelor BREEAM OUTSTANDING

Indiferent dacă ești un antreprenor la început de drum sau o companie cu sute de angajați, alegerea spațiului de birou este importantă pentru succesul afacerii tale și poate spune povestea succesului tău. Este important să iei o decizie informată și să te asiguri că spațiul de birou ales se potrivește nevoilor afacerii tale, perspectivelor de creștere viitoare, dar mai ales, este un loc în care angajații tăi se vor simți ascultați.

Biroul este locul unde se desfășoară majoritatea activităților unei companii, așadar alegerea spațiului potrivit poate avea un impact major asupra productivității și a succesului acesteia.

Când alegi spațiul, ia în considerare următoarele:

  • Localizare: Alege un spațiu care se află într-o locație accesibilă, cu acces facil la transport public și cu parcare disponibilă pentru angajați și clienți. Proiectul Silk District, un amplu proiect de regenerare urbană, de tip mixed-use, dezvoltat de Prime Kapital într-o zonă în plină expansiune a orașului Iași, se întinde pe o suprafață de 10,1 ha și se află la doar 15 minute de mers pe jos de Campusul Studențesc „Tudor Vladimirescu” și 20 de minute de mers pe jos de Palatul Culturii. Proiectul beneficiază de o conectivitate excelentă la mijloacele de transport în comun, iar zona de birouri va avea peste 4.500 de locuri de parcare. Proiectul are multiple căi de acces, iar parcarea este disponibilă pe 2 niveluri subterane, și va include și stații pentru încărcarea mașinilor electrice, dar și parcări pentru biciclete.
  • Mărime: Este important să alegi un spațiu care se potrivește cu dimensiunea afacerii tale actuale. Dar ce faci dacă ai planuri de extindere în următorii ani? Birourile din Silk District oferă o compartimentare flexibilă care poate ajunge la 3.000 m2 pe etaj. La finalul Fazei 3, suprafața dedicată birourilor pe un singur etaj va putea fi extinsă până la 9.000 m2.
  • Cost: Silk District va fi un ansamblu mixt, care va include 5 clădiri de birouri Clasa A, construite conform standardelor BREEAM OUTSTANDING, ceea ce se poate traduce prin 30% economie la electricitate, 40% economie la gaze, 30% economie la apă și cu 40% mai puține emisii de CO2.
  • Amenajări: Verifică dacă spațiul îți oferă posibilitatea unei amenajări care să te reprezinte. La Silk District, fațada din sticlă cu o înălțime de 2,80 m asigură o lumină naturală din plin și oferă o atmosferă luminoasă și modernă pentru clienții tăi. Specialiști spun că birourile viitorului vor fi comode, moderne, lipsite de rigoare și formalitate. De exemplu, arhitectul Norman Foster spune că pentru noile generații de angajați cel mai mult vor conta facilitățile, lumina naturală, spațiile verzi sau în aer liber care să le permită un stil de a lucra mai relaxat. În plus, aceștia se vor ghida după principii de sustenabilitate atunci când își vor alege locurile unde vor vrea să muncească.
  • Facilități: La Silk District, dezvoltatorul a gândit nu doar numeroase facilități de shopping, sportive sau de petrecere a pauzelor și a timpului liber alături de colegi și prieteni (de exemplu, cei care vor lucra în Silk District vor avea la dispoziție 40.000 mp de spații verzi și de promenadă și 10.800 mp de spații comerciale), dar și parcări suficiente, băi spațioase, dușuri și vestiare, spații de lucru generoase, cu multă lumină naturală datorită tavanelor și ferestrelor înalte.

În concluzie, Silk District va deveni un nou hub urban, vibrant și plin de energie și va avea o comunitate unită care se va bucura de beneficiile pe care le primești când poți locui aproape de job. Și nu în ultimul rând, Silk District va fi locul perfect dacă vrei să îți impresionezi clienții și partenerii de afaceri.

Pentru mai multe detalii,  ești așteptat la Biroul de Vânzări din Calea Chișinăului nr. 22, Iași.

Adauga un comentariu