Cancan

Ștefan Bănică și Lavinia Pârva, în vârstă de 36 de ani, au o căsnicie fericită. Cei doi sunt împreună de 8 ani

Publicat: 31 mai 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Ștefan Bănică și Lavinia Pârva în vârstă de 36 de ani au o căsnicie fericită. Cei doi sunt împreună de 8 ani
Oficial, Ștefan Bănică și Lavinia Pârva au o relație de 8 ani și s-au căsătorit în 2017

Ștefan Bănică și Lavinia Pârva, interpreta în vârstă de 36 de ani, sunt împreună din 2013, căsătoria având loc în urmă cu 4 ani. Cei doi formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul autohton și au o căsnicie fericită. Mai mult, frumoasa brunetă l-a făcut tătic pe Ștefan în 2019, când l-a născut pe Alexandru. Astfel, multă lume se întreabă care este secretul lor și cum reușesc să mențină aprinsă flacăra iubirii.

Ștefan și Lavinia se concentrează foarte mult pe carieră, însă vor să-și păstreze viața personală departe de ochii curioșilor. Recent, Lavinia declara că Ștefan este primul bărbat alături de care are o relație cu adevărat serioasă. Mai mult, frumoasa brunetă a negat, ba chiar a demontat și zvonul potrivit căruia artistul ar fi un bărbat agresiv.

Ștefan Bănică și Lavinia Pârva au o căsnicie fericită

Cei doi sunt împreună de 8 ani, iar în urmă cu doi ani Lavinia Pârva a născut o minune de băiat – Alexandru – cel de-al treilea copil al lui Ștefan Bănică. Aceștia formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbiz-ul românesc, astfel că multă lume se întreabă care este secretul relației lor. Viața frumoasei brunete s-a schimbat foarte mult odată cu venirea pe lume a copilului, deoarece ea a acumulat destul de multe kilograme în timpul sarcinii. Însă Lavinia a învățat să-și împartă viața de familie și cariera.

Și chiar dacă artista investește foarte mult în educația celui mic, totodată își face timp și pentru soțul său dar nu neglijează nici afacerea pe care o deține. Mai mult, Lavinia Pârva a scăpat de kilogramele acumulate în timpul sarcinii și acum are grijă să arate întotdeauna impecabil. Așadar, nici nu e de mirare că Ștefan Bănică este la fel de îndrăgostit de Lavinia Pârva ca în prima zi.

Lavinia Pârva vârstă

Lavinia Pârva s-a născut la Timișoara, pe 24 noiembrie 1984 și este în zodia Săgetător. Frumoasa artistă în vârstă de 36 de ani a abordat, de-a lungul carierei, genurile muzicale pop și dance. Considerată una dintre cele mai sexy cântărețe de la noi, Lavinia Pârva s-a făcut remarcată la începutul anilor 2000, în trupa Spicy. Anii au trecut, notorietatea ei crescând cu timpul, iar în ultimii ani, relația sa cu Ștefan Bănică a devenit una dintre cele mai mediatizate din showbiz. De asemenea, Lavinia a cochetat și cu modellingul, câștigând titlurile Miss Timișoara (2000) și Miss Litoral (2001), după care a semnat contracte cu câteva case de modă majore din România.

Lavinia Pârva este în relații bune cu copiii lui Ștefan Bănică

Într-un interviu de dată recentă, Ștefan Bănică a declarat că pandemia l-a apropiat mai mult de familie. Astfel, el a avut mai mult timp liber ca să petreacă împreună cu cei trei copii ai săi, Alexandru, Violeta și Radu Ștefan Bănică. Totodată, și Lavinia Pârva este în bune relații cu ceilalți doi copii ai artistului, fiind cea mai bună prietenă a lor.

Cum se ascundeau Ștefan Bănică și Lavinia Pârva

Lavinia Pârva a fost surprinsă de paparazzi, în urmă cu 10 ani, în timp ce intra în blocul în care cântărețul are un apartament. Atunci, pentru a-și acoperi urmele, Ștefan Bănică a chemat cinci prieteni cu care solistul a ieșit din bloc, pe post de paravan. În acea perioadă, Ștefan era căsătorit cu Andreea Marin și a negat orice legătură cu Lavinia. După divorțul din ianuarie 2013, artistul a devenit un om liber, iar abia în toamnă a recunoscut că are o relație cu Lavinia Pârva.

Adauga un comentariu