Local

Un ieşean, arestat preventiv pentru că a provocat decesul unui om! Alexandru Cîrjan a ajuns după gratii sub acuzaţia de lovituri cauzatoare de moarte! (Exclusiv)

Publicat: 03 iul. 2020
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Un ieşean arestat preventiv pentru că a provocat decesul unui om Alexandru Cîrjan a ajuns după gratii sub acuzaţia de lovituri cauzatoare de moarte Exclusiv
Un ieşean, Alexandru Cîrjan, a fost arestat preventiv pentru lovituri cauzatoare de moarte

Un ieşean a fost arestat preventiv pentru că a provocat decesul unui om! Alexandru Cîrjan a ajuns după gratii vineri seară sub acuzaţia de lovituri cauzatoare de moarte! Decizia nu este definitivă, aceasta putând fi contestată

Un ieşean a fost arestat preventiv de magistraţi pentru că a provocat decesul unui om! Alexandru Cîrjan a ajuns după gratii sub acuzaţia de lovituri cauzatoare de moarte!

Astfel, judecătorii din cadrul Tribunalului Iaşi au admis vineri, pe 3 iulie 2020, propunerea formulată de procurori.
„Instanţa admite propunerea formulată de Parchetul de pe lângă Tribunalul Iaşi. Dispune arestarea preventivă a inculpatului Alexandru Constantin Cîrjan, cercetat pentru săvârşirea infracţiunii de lovituri cauzatoare de moarte, pe o perioadă de 30 de zile. Dispune emiterea de îndată a mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului Alexandru Cîrjan”, au menţionat magistraţii ieşeni.

Alexandru Cîrjan, reţinut pentru lovituri cauzatoare de moarte

De remarcat este faptul că decizia Tribunalului Iaşi în ceea ce îl priveşte pe Alexandru Cîrjan nu este definitivă. De altfel, această hotărâre a şi fost contestată de individul acuzat de lovituri cauzatoare de moarte.
Joi, 2 iulie 2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au dispus reţinerea pentru 24 de ore a lui Alexandru Cîrjan. Conform anchetatorilor, în urmă cu câteva zile, după un conflict spontan, individul a lovit un cunoscut. În urma loviturii primite, victima a căzut şi a suferit o altă leziune din pricina căderii.

Acuzaţie de lovituri cauzatoare de moarte după un conflict stupid

Autorităţile au fost alertate cu privire la incident în urma unui telefon la numărul unic pentru situaţii de urgenţă 112.
La faţa locului au sosit un echipaj de Poliţie şi unul al Serviciului de Ambulanţă Judeţean Iaşi.
Victima a fost transportată de urgenţă la spital, pentru acordarea de îngrijiri medicale. Numai că, după câteva zile, aceasta a decedat, în urma leziunii suferite.

Poliţiştii ieşeni şi procurorii au continuat cercetările pentru lovituri cauzatoare de moarte!

Poliţiştii au continuat cercetările şi au ajuns la un ieşean, Alexandru Cîrjan. Acesta a fost ridicat şi dus la audieri. Ulterior, ieşeanul a fost reţinut pentru 24 de ore, sub acuzaţia de lovituri cauzatoare de moarte. Vineri, 3 iulie 2020, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi au propus arestarea preventivă pentru 30 de zile a lui Alexandru Constantin Cîrjan.

Instanţa de judecată a admis propunerea formulată de anchetatori sub acuzaţia de lovituri cauzatoare de moarte.
Chiar după aflarea deciziei, ieşeanul a contestat-o. Acum, urmează ca magistraţii din cadrul Curţii de Apel să hotărască ce se va întâmpla în continuare cu ieşeanul acuzat de lovituri cauzatoare de moarte. De remarcat este faptul că, în perioada stării de urgenţă şi a stării de alertă din România, pe fondul pandemiei cu COVID-19, în judeţul Iaşi au fost înregistrate tot mai multe infracţiuni de violenţă asupra persoanei. Astfel, aceasta nu este singura situaţie în care procurorii ieşeni propun arestarea unui individ pentru o astfel de infracţiune.

 

Comentarii
Adauga un comentariu