Prima pagină » Local » Scandal la un spital din Iași, cu polițiști! Un șmecher s-a ales cu cătușe pentru ultraj, după amenințări și înjurături!
Scandal la un spital din Iași, cu polițiști! Un șmecher s-a ales cu cătușe pentru ultraj, după amenințări și înjurături!

Scandal la un spital din Iași, cu polițiști! Un șmecher s-a ales cu cătușe pentru ultraj, după amenințări și înjurături!

06 iul. 2020, 04:00,
Dragos Savin, în Local

Un scandal izbucnit într-un spital din Iași, cu câțiva polițiști, s-a lăsat cu cătușe! După amenințări și înjurături, un ieșean a ajuns în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Petrică Amariei a ajuns după gratii pentru 30 de zile, sub acuzația de ultraj la polițiști

Un scandal izbucnit într-un spital din Iași, în care au fost implicați câțiva polițiști, s-a lăsat cu cătușe! După amenințări și înjurături, un ieșean a ajuns în fața judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. Astfel, la finele săptămânii trecute, Petrică Amariei a ajuns după gratii, sub acuzația de ultraj. Magistrații din cadrul Judecătoriei Pașcani au admis propunerea formulată de anchetatori pe numele individului. Petrică Amariei (34 de ani) a fost arestat pentru 30 de zile. Decizia nu este definitivă, aceasta fiind deja contestată de către individ.

Scandal la un spital: Petrică Amariei este acuzat că i-a amenințat pe polițiști!

Petrică Amariei este suspectat că a sărit cu gura pe polițiști, adresându-le amenințări și înjurături. Conform anchetatorilor, în noaptea de 2 spre 3 iulie 2020, individul s-a întâlnit cu 3 amici, de 20, 24 și 37 de ani, iar aceștia s-au pus pe băut. La un moment dat, după ora 24:00, unul dintre prietenii lui Amariei s-a lovit rău la picior, astfel că indivizii au decis să meargă către spital. Pe drum, unul dintre indivizi a aruncat cu o piatră către imobilul unei femei și a spart un geam. Dar scandalul nu s-a oprit aici, ci a continuat și la spital.

Petrică Amariei, supărat pe medici că nu îi vindecau prietenul

Anchetatorii au spus că, odată ajunși la spital, Petrică Amariei a devenit extrem de agitat. Motivul consta în faptul că medicii nu ar fi vrut să îi preia amicul mai repede și să-l vindece.
La fața locului a fost chemat de urgență un echipaj de Poliție. Oamenii legii spun că, în momentul în care a văzut oamenii în uniformă, lui Petrică Amariei i s-a făcut negru înaintea ochilor. Astfel, în loc să se calmeze, acesta ar fi început să le aducă amenițări și înjurături celor doi polițiști. Din cauza acestui fapt, oamenii legii l-au încătușat pe individ la Spitalul Pașcani și l-au dus la secție, pentru audieri.
Ulterior, polițiștii au dispus reținerea lui Petrică Amariei pentru 24 de ore. De asemenea, oamenii legii au întocmit în cauză un dosar penal pentru ultraj, distrugere și tulburarea ordinii și liniștii publice. Mai mult, individul a fost dus pe 3 iulie în fața judecătorilor, cu propunere de arestare preventivă pentru ultraj.

Judecătoria Pașcani a admis propunerea, Petrică Amariei fiind arestat preventiv pentru 30 de zile, sub acuzația de ultraj. Acesta a contestat decizia. Acum, urmează ca instanța superioară să decidă ce se va întâmpla în continuare cu individul cercetat pentru ultraj la polițiști.

Un șmecher, condamnat la Iași pentru ultraj la polițist

În urmă cu câteva zile, un alt șmecher s-a ales cu o condamnare, tot pentru ultraj la polițist. Astfel, Gheorghe Iniceru a fost condamnat la un an și două luni de închisoare, cu suspendare, pentru ultraj. Decizia Judecătoriei Iași nu este definitivă, aceasta putând fi contestată.
Conform procurorilor, pe 19 noiembrie 2017, Gheorghe Iniceru a făcut scandal într-un tramvai, iar, la fața locului a fost chemat un echipaj de poliție. Agenții i-au cerut individului să se legitimeze și să coboare din tramvai. Oamenii legii au mai menționat că Iniceru nu a vrut să se conformeze și chiar l-a lovit pe unul dintre polițiști.
În urma incidentului, individul a fost luat și dus la secție, pentru audieri. Ulterior, el a fost trimis în judecată de anchetatori, iar magistrații din cadrul Judecătoriei Iași l-au condamnat pe acesta la un an și două luni de închisoare, cu suspendare, pentru ultraj la polițiști.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *