National

Steliana Sima, infectată cu noul coronavirus: „Nu mă simt deloc bine. Azi-noapte mi-a fost foarte rău”

Publicat: 27 nov. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Steliana Sima infectată cu noul coronavirus Nu mă simt deloc bine. Azi-noapte mi-a fost foarte rău
Steliana Sima și Maria Ciobanu sunt foarte apropiate

Una dintre cele mai îndrăgite interprete de muzică populară, Steliana Sima, a anunțat că s-a infectat cu SARS-CoV-2. Artista a început să aibă primele simptome în urmă cu cinci zile, după ce ar fi participat la filmările unor emisiuni speciale alături de alți artiști.

„Eu din conștiință am făcut un test, a început să mă mănânce nasul, mă durea urechea, dar am zis să fac un test. Mă gândeam că poate sunt asimptomatică, mi-am făcut testul și am ieșit pozitiv.”, a povestit Steliana Sima, pentru antenastars.ro.

Primele simptome au fost pierderea gustului și a mirosului, dar apoi au apărut durerile de cap, temperatura și tusea care s-au agravat de la o zi la alta.

„Nu mă simt deloc bine. Azi-noapte mi-a fost foarte rău. Am fost la un pas să chem salvarea. Am reușit să stabilizez temperatura și tusea care mă omoară. La 37,8 am reușit să o țin sub control. Tusea este cea care mă ucide. Ai senzația de a sta să zaci, nu îmi mai trebuie nimic.

Nu am avut trei zile gust și miros, acum mi-au revenit, dar nu înțeleg de ce virusul a cotit-o iar. În mod normal ar fi trebuit ca după cinci să mă simt mai bine, dar nu mă simt. Temperatura asta îți dă și dureri de cap și transpir.”, a mărturisit artista.

În ultima perioadă, Steliana Sima a participat la mai multe evenimente.

Steliana Sima, adevărul despre boala cumplită care i-a schimbat viaţa

În urmă cu câțiva ani, Steliana Sima a povestit că i-a fugit pământul de sub picioare când un medic a diagnosticat-o cu cancer. I s-a spus că trebuie să fie operată şi să urmeze tratamentul specific, iar când credea că nu mai are nicio scăpare, a aflat că, de fapt, medicul se înşelase în privinţa diagnosticului.

„Ştii ce aş vrea să precizez eu? Că eu nu am avut cancer. M-am dus într-un loc şi medicul la care am fost a zis că ar vrea să mă vadă şi un alt coleg, să mă investigheze. La vremea aceea chiar trebuia să plec în Egipt. Medicul mi-a spus că, dacă ar fi în locul meu, nu ar pleca, ar face intervenţia, pentru că, în opinia lui, era grav. Din fericire, nu avea nicio legătură realitatea cu ce îmi spusese oncologul”, a mărturisit Steliana Sima.

Artistă a povestit cu nostalgie şi bucurie momentul în care l-a cunoscut pe soţul ei.

„Nu ştiu dacă neapărat ochii l-au cucerit, dar ne-am cunoscut dintr-o pură coincidenţă. Ne-am văzut prima oară în faţa unei cabine telefonice. M-a invitat să fumez cu el două pachete de ţigări în acea seară chiar dacă eu sunt nefumătoare, iar de atunci suntem de nedespatit. Iar în casa sunt general”, spunea Steliana Sima

Adauga un comentariu