Tutoriale

Stiati ca poti trimite SMS-uri gratuite in Romania si oriunde in lume? Procedeul e simplu, intra sa vezi ce trebuie sa faci

Publicat: 10 ian. 2014
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Stiati ca poti trimite SMS-uri gratuite in Romania si oriunde in lume  Procedeul e simplu intra sa vezi ce trebuie sa faci
5

1. e-FreeSMS.com – Acesta este site-ul meu preferat si sper sa va placa si voua la fel de mult. Puteti trimite SMS-uri gratuite in peste 200 de tari. Procedeul e simplu. Introduceti numarul de telefon in format international fara + sau 00 (exemplu: 40723456789), scrieti mesajul, codul din imagine si trimiteti. Asta-i tot! Mesajul este livrat de obicei in cateva secunde. Fara inregistrari, fara batai de cap. In plus, mai nou, de pe acest site puteti efectua apeluri telefonice internationale de pana la 2 minute pe apel (maxim 2 apeluri pe zi), tot fara inregistrare.

2. Fisier.ro – Acest site este in primul rand un site de gazduire fisiere, insa ofera si un serviciu de SMS-uri gratuite foarte bun, mult mai stabil decat binecunoscutul Moove.ro. Puteti trimite un numar nelimitat de mesaje catre orice retea de telefonie mobila din Romania, insa nu mai mult de 3 mezaje zilnic catre acelasi numar de telefon, o masura de protectie foarte buna dupa parerea mea.

3. Sendmassage.Com – De aici puteti trimite SMS-uri gratuite, nelimitat, catre orice tara din lume. Puteti alege din mai multe servere puse la dispozitie pe site. Singura problema la acest site ar fi ca uneori mesajele ajung mai greu la destinatar, insa partea buna este ca acestea ajung intotdeauna si nu se pierd pe drum. 🙂 Important: Numarul de telefon trebuie introdus astfel: alegeti Romania si va fi introdus automat codul de tara +40, apoi introduceti codul de retea (72, 74, 76…), apoi restul numarului de telefon.

4 . e-FreeSMS.net – Un site relativ nou, care ofera, dupa inregistrare, 3 mesaje gratuite zilnic pe care le puteti trimite oriunde in lume.

5. freeSMScraze.com – Un site care oferea, initial, SMS-uri gratuite numai in Pakistan. Si-au extins insa acoperirea la nivel global iar acum se pot trimite mesaje gratuite, nelimitat, oriunde in lume. Un site foarte bun, care livreaza mesajele in mai putin de 10 secunde. De asemenea, e foarte simplu de folosit. In campul „from” introduceti numarul dvs in orice format doriti (cu 00, fara 00, ori pur si simplu numarul normal 07…, insa nu introduceti cu +, nu accepta semnul + iar mesajul nu va fi trimis), alegeti tara din lista, apoi introduceti numarul destinatarului in format local (723……), scrieti mesajul si trimiteti. Un serviciu simplu, rapid si stabil.

6. Monty Mobile – Functioneaza exact ca site-ul de mai sus, cu diferenta ca numarul de telefon trebuie introdus fara +.

7. UnlimitSMS – Asa cum sugereaza si numele, de pe acest site puteti trimite SMS-uri gratuite, nelimitat, oriunde in lume. In plus, mesajele nu contin niciun fel de link sau reclama si pot avea pana la 160 caractere. Nu abuzati, pentru ca administratorul site-ului nu va ezita sa blocheze tara noastra. A facut-o de multe ori. 🙂

8. TalkSMS.com – Un site serios si deja foarte cunoscut si apreciat in randul serviciilor de gen. In ciuda numarului mic de SMS-uri gratuite oferit zilnic (mai exact 1), este foarte apreciat datorita celorlalte lucruri pe care le ofera: numarul dvs de telefon ca sender, niciun fel de reclama in mesaj (160 caractere disponibile pentru fiecare mesaj), plus rapoarte de livrare, fiind de altfel singurul site de SMS-uri gratuite care mai ofera asa ceva. De asemenea, daca doriti mai multe mesaje la dispozitie in fiecare zi, puteti cumpara credite suplimentare la numai 0,0147 EUR, adica numai 1,47 eurocenti pe mesaj! Important! Pentru a primi 1 SMS gratuit zilnic, trebuie sa va setati profilul complet si sa va conectati contul de Facebook in ramura „Account”.

9. youthSMS.ro – YouthSMS este un serviciu de transmitere de mesaje SMS de pe internet, destinat membrilor comunitatii programului Vodafone pentru tineri. Poti trimite SMS-uri tuturor utilizatorilor de telefoane mobile din Romania, indiferent de reteaua pe care o utilizeaza. In plus iti poti arhiva mesajele importante si iti poti pastra contactele prietenilor tai. Poti trimite 10 mesaje zilnic de pe acest site, gratuit in reteaua Vodafone si cu 2 eurocenti pe mesaj catre celelalte retele.

Adauga un comentariu