Magazin

Studioul de videochat Unicorn Agency din București se află printre topurile preferințelor

Publicat: 05 dec. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Studioul de videochat Unicorn Agency din București se află printre topurile preferințelor

Tot mai multe femei se îndreaptă către industria de videochat și este lesne de înțeles de ce. Oportunitatea financiară este mult mai mare și oferă o siguranță din acest punct de vedere.

Dacă ne aducem aminte de perioada pandemiei multe afaceri au fost nevoite să-și închidă porțile pentru că au fost în prag de faliment. În acea perioadă multe studiouri din industria videochatului și-au triplat cifra de afaceri asta pentru că oamenii își petreceau timpul în online.

În acest context tot mai multe femei care au rămas fără locuri de muncă și-au îndreptat atenția către studiourile de videochat. Fapt pentru care studioul de videochat Unicorn Agency din Bucuresti a devenit printre topurile preferințelor. Iată de ce!

Ce beneficii oferă Unicorn Agency

Videochatul este un job foarte bine plătit, comparativ cu veniturile câștigate de la alte joburi. Astfel că orice model de videochat poate ajunge în scurt timp la independență financiară. Practic își pot îndeplini visul de a-și cumpăra o mașină, o casă, de a merge într-o vacanță de lux și așa mai departe. Vorbim despre o siguranță financiară pe care orice femeie și-o dorește la un moment dat.

Un alt aspect important se referă la faptul că pentru a avea o carieră în acest domeniu, modelele nu au nevoie de experiență. Asta pentru că au parte de traininguri de specialitate pentru a afla toate secretele din spatele acestei industrii.

Pentru că la baza videochatului este comunicarea, modele trebuie să știe limba engleză, însă și aici vor avea parte de cursuri pentru a se perfecționa.

Toate aceste avantaje le oferă Unicorn Agency, tocmai de aceea tot mai multe femei și-au îndreptat atenția către acest studio.

Program flexibil, oportunitatea de a lucra de acasă

Programul de muncă este unul flexibil astfel încât modelele să se bucure și de viață personală. Însă dincolo de acest aspect, Unicorn Agency oferă șansa modelelor de a lucra și din confortul casei. Asta pentru că nu toate modelele care doresc să se angajeze aici sunt din București.

Aici însă pentru început este nevoie o investiție din partea modelelor. Pentru a avea rezultate pe măsură un rol important joacă echipamentele precum laptopul, camera video și microfonul. Acestea trebuie să fie de calitate premium. În plus, designul camerei este la fel de important. Fundalul trebuie să aibă un decor atent ales pentru că în general membrii sunt atenți la aceste detalii.

Cert este că Unicorn Agency oferă în permanență suport atunci când modelele au nevoie. Așadar experiența în domeniu nu este un criteriu important în această industrie ci mai degrabă deschiderea de a învăța lucruri noi pentru a ajunge la performanță. Pentru detalii extra afla mai multe despre videochat de aici.

Această industrie nu mai este un subiect tabu pentru opinia publică. Cu timpul a înțeles că nu este vorba decât despre a comunica cu membri din alte țări.

Pentru femeile care își doresc o carieră în acest domeniu, Unicorn Agency vine și cu alte avantaje ce pot fi descoperite în pagina oficială.

Date de contact:

[email protected]

Adauga un comentariu