Cancan ultimă oră

Survivor România 28 februarie 2021. Ieri concurenții au joc de comunicare

Publicat: 01 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Ieri, 28 februarie, are loc o nouă ediție Survivor România. Concurenții vor avea joc de comunicare, iar tot astăzi va pleca cineva de la Faimoși. În echipa acestora sunt deja tensiuni destul de mari.

Survivor România 28 februarie 2021. Astăzi aflăm cine pleacă de la Faimoși
UPDATE 23:51 Concurenta eliminată de la Faimoși este Majda.

UPDATE 23:31 Jador o nominalizează pe Majda, deși insistă că îi este dragă. Acesta spune că va fi foarte supărat dacă pleacă Elena Marin, pentru că ea aduce puncte.

UPDATE 23:27 – Concurentul favorit al săptămânii este Jador. Să vedem pe cine nominalizează el pentru eliminare. Iși ceartă colegii că au nominalizat-o pe Elena. Acesta spune că nu aveau cum să o voteze pe Ana că este iubita lui Zani.

UPDATE 23:20 – Consiliul de Eliminare a început! Haideți să vedem cine părăsește competiția. Faimoșii au pierdut, nominalizate până acum sunt Roxana și Elena. Așteptăm favoritul publicului și nominalizarea a treia.

UPDATE 22:55 – Războinicii au ascultat cu lacrimi în ochi mesajele de la cei dragi. Momentul a fost extrem de emoționant

UPDATE 22:23 – Războinicii câștigă jocul de comunicare cu scorul de 10-7

UPDATE 22:11– Scorul ajunge la 8-6 pentru Războinici care au un avantaj destul de mare și șanse uriașe de câștig. Cu Jador pe tușă Faimoșii nu prea par a fi deloc în formă.

UPDATE 21:42 – Scorul este 5-5. Războinicii se țin tare și egalează de fiecare dată. Lupta este extrem de strânsă, premiul fiind unul consistent.

UPDATE 21:00– Premiul de astăzi constă în mesaje audio de la cei dragi și o zi de radio. Pe lângă asta, concurenții vor mai avea parte și de o mică surpriză în spațiul de comunicare. Concurenții au mai avut deja parte de o surpriză minunată: câte o felie de tort care le-a dat energie pentru următoarea probă.

Lucrurile nu stau excelent în echipa Faimoșilor, mai ales după ce au apărut tensiuni între Majda și Roxana Nemeș. Astăzi se va vedea cine părăsește competiția, însă cu siguranță tensiunea rămâne la cote maxime.

O altă dramă în echipa Faimoșilor este legată de Andreea Antonrscu, noua concurentă și Zanni. Acesta din urma a jignit-o cumplit pe artistă, chiar din primele ei zile în competiție.

„Colegii spun că e Alexandra Stan doi, dar nu. Alexandra nu trecea de o scară, ea avea frici. Andreea nu are multe frici, dar nici vână în sânge. Ea nu știa să arunce, picior cu mâna greșită. Sunt oameni care au nevoie de instrucțiuni pentru membrele pe care le au. Nu mi se pare că are vreo șansă să se mobilizeze, e imposibil”, a declarat Zanni.

Nici Elena Marin nu este în apele ei după ce a fost nominalizată și consideră că s-a făcut o tabără împotriva ei, o strategie pentru a o proteja pe Majda. Mai mulți concurenți ar fi făcut o coaliție pentru a o proteja pe favorita lor, Majda.

De partea celalata, Războinicii sunt mai uniți ca niciodată după ce au câștigat ultimul joc de imunitate. Aceștia par a fi într-o formă de zile mari, au energie bună și sunt extrem de motivați să câștige din nou.

Cu toate acestea toată lumea este destul de obosită și lipsa alimentelor de bază își face simțită prezența. Competiția devine tot mai grea și numai cei cu adevărat puternici vor reuși să rămână cât mai mult în joc.

Adauga un comentariu