Prima pagină » Stiri si curiozitati » Tabel dieta Rina. În ce constă regimul și câte kilograme poți slăbi respectând condițiile

Tabel dieta Rina. În ce constă regimul și câte kilograme poți slăbi respectând condițiile

18 iul. 2022, 11:00,
BZI.ro, în Stiri si curiozitati

Tot mai multe femei se întreabă care este tabelul pentru dieta Rina. O dietă nouă numită Rina este unul dintre cele mai eficiente și blânde sisteme nutriționale pentru pierderea în greutate. Nutriționiștii spun că urmând regulile de nutriție „după Rina” poți slăbi 10 kg în 3 luni.

Această dietă nu aparține sistemelor de nutriție extreme, prin urmare nu dăunează sănătății, dar în același timp este renumită pentru impresionantele sale rezultate. În plus, este extrem de important și faptul că dieta lui Rina vă permite să fixați rezultatul pentru o lungă perioadă de timp. Mai mult decât atât, această dietă te va ajuta să vă mențineți în greutate. În timp ce dietele rapide sunt pline de defecțiuni și, ulterior, chiar contribuie la creșterea în greutate, această dietă a fost dezvoltată de un sportiv american și este extrem de sigură. La fel de sigură este și dieta Dukan care te va ajuta să scapi de grăsimea de pe burtă și kilogramele în plus.

o salata langa un metru, un mar si un pahar cu apa

Astfel, timp de 90 de zile, micul dejun ar trebui să constea invariabil din fructe proaspete sau uscate, salată de legume proaspete cu ulei de măsline

Tabel dieta Rina. Ce combinație de alimente să consumi pentru a accelera scăderea în greutate

Dieta Rina se bazează pe o combinație exactă a anumitor alimente. Deci, este permis utilizarea în mâncare a cărnii de pui, carne fără grăsime de vită și porc, pește, produse lactate, leguminoase și cereale integrale. Dieta poate fi completată cu legume și fructe.

Astfel, timp de 90 de zile, micul dejun ar trebui să constea invariabil din fructe proaspete sau uscate, salată de legume proaspete cu ulei de măsline. Dar prânzul și cina ar trebui să fie alternate la fiecare patru zile. În plus, în timpul dietei, trebuie să respectați programul de masă, adică micul dejun, prânzul și cina ar trebui să înceapă în același timp. Drept urmare organismul va începe să funcționeze lin și să piardă din kilograme. Astfel, într-un timp foarte scurt vei reuși să slăbești 5 kg.

mai multe farfurii cu diverse feluri de mancare permise in timpul dietei rina

În plus, este extrem de important și faptul că dieta lui Rina vă permite să fixați rezultatul pentru o lungă perioadă de timp

Este foarte important ca atunci când urmezi această dietă să te rezumi în a ronțăi ceva între mese, astfel trebuie să renunți la gustări. La fel trebuie să renunți la gustări și atunci când urmezi dieta Dukan. De asemenea, toate băuturile, inclusiv ceaiul si cafeaua, trebuie consumate fără să adaugi zahăr și este extrem de recomandat să evitați pe cât posibil fast-food-urile si alimentele procesate din dieta.

Ce să mănânci în fiecare zi de dietă. Când poți include proteinele și carbohidrații

În prima zi de dietă, specialiștii spun că poți consuma proteine. Astfel,  prânzul trebuie să includă carne roșie sau pui fiert. De asemenea, poți pregăti mâncare din pește aburit. Într-un fel sau altul, prânzul ar trebui să fie format din 200 de grame de proteine. Cina din această zi ar trebui să repete prânzul, dar porția ar trebui să fie redusă la jumătate. Urmând aceste proporții vrei reuși să slăbești destul de repede chiar dacă faci parte din categoria persoanelor care slăbesc greu.

femeie care mananca o salata si are alaturi ochelari de vedere si telefonul

Această dietă nu aparține sistemelor de nutriție extreme, prin urmare nu dăunează sănătății, dar în același timp este renumită pentru impresionantele sale rezultate

În ziua doi de dietă trebuie să consumi mai multe legume. Astfel, la prânz, limitează-te la legume pregătite pe abur sau înăbușite. Cina trebuie să repete prânzul, dar porția trebuie redusă la jumătate. Pe când în a treia zi de dietă, poți consuma carbohidrați. La prânz, puteți mânca paste din grâu dur cu roșii proaspete sau sos de roșii. Din nou, cina repetă prânzul, dar porția trebuie consumată pe jumătate.

Când vrei să slăbești conform unui tabel pentru dieta Rina trebuie să știi că a patra zi de regim trebuie să fie plină de vitamine. De dimineața devreme până la prânz, trebuie să mănânci fructe și legume proaspete la fiecare două ore. De asemenea, puteți mânca nuci și semințe. Totuși, după ora 20, trebuie să te limitezi complet la mâncare.

femeie care consuma o salata din legume si fasole verde

Mai mult decât atât, această dietă te va ajuta să vă mențineți în greutate

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *