Local

Tâlhărie în Iaşi! Doi indivizi au urmărit un bărbat care a scos bani de la bancomat şi l-au tâlhărit (EXCLUSIV) – FOTO/ VIDEO, UPDATE

Publicat: 12 iun. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii

Update: Cei doi bărbați au fost plasați în arest preventiv pentru 30 de zile.

Tâlhărie în Iaşi! Doi indivizi care s-au întors recent din Italia au urmărit un bărbat care a scos bani de la un bancomat şi l-au deposedat de suma pe care acesta o avea asupra lui. Poliţiştii au fost alertaţi de către persoana tâlhărită şi i-au prins pe infractori. Hoții au sustras un portofel cu suma de 3.150 de lei. Prejudiciul a fost recuperat în totalitate.

Tâlhărie la Iași. Hoții au furat 3.150 de lei

Tâlhărie în Iaşi. Polițiștii ieșeni, sub coordonarea procurorilor, au identificat doi tineri bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie. Aceștia au fost reținuți, pe bază de ordonanță, pentru 24 de ore.

Oamenii legii din cadrul Biroului de Investigații Criminale Iași au identificat doi bărbați care sunt bănuiți de săvârșirea infracțiunii de tâlhărie. Aceștia au furat un portofel cu suma de 3.150 de lei. Bărbatul a fost imobilizat de către tineri în liftul blocului unde locuia.

„Polițiștii din cadrul Biroului de Investigaţii Criminale Iași, sub coordonarea procurorilor Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași, au identificat doi tineri, cu vârste de 20 de ani, respectiv 21 de ani, ambii din municipiul Iași, bănuiți de comiterea infracțiunii de tâlhărie.”, potrivit autorităților.

Din cercetările demarate până în momentul de față, s-a constatat faptul că la data de 14 martie 2020, aceștia ar fi urmărit un bărbat, ăn vârstă de de 84 de ani, din municipiul Iași, până în scara blocului. În momentul în care acesta ar fi pătruns în cabina liftului, l-ar fi imobilizat şi i-ar fi furat un portofel cu acte personale şi 3.150 de lei.

„Prejudiciul a fost recuperat integral, fiind restituit persoanei vătămate. În baza probatoriului administrat în cauză, la data de 12 iunie a.c., cei doi tineri bănuiți de comiterea faptei au fost reținuți de polițiști pentru 24 de ore.”, se arată în comunicatul transmis de autorități.

Aceștia urmează să fie prezentați, cu propunere legală, Judecătoriei Iași.

O tânără de 19 ani a furat lenjerie intimă

Un alt caz de tâlhărie este acela unde personajul principal este o tânără de 19 ani. Judecătorii ieșeni au condamnat o tânără, în vârstă de 19 ani, Daria Roman, la 8 luni de închisoare cu suspendare, pentru că a furat lenjerie intimă dintr-un mare complex comercial. Tânăra fusese trimisă în judecată sub acuzația de furt calificat. La audieri, aceasta a recunoscut comiterea faptei

O tânără în vârstă de 19 ani s-a ales cu o pedeapsă din partea judecătorilor ieșeni, din pricina unei perechi de chiloți tanga. Astfel, recent, magistrații din cadrul Judecătoriei Iași au dispus condamnarea Dariei Roman la opt luni de închisoare, cu amânarea aplicării pedepsei, pentru furt calificat.

„Instanța ia act că persoana vătămată, prin reprezentanții săi legali, nu a formulat pretenții civile în cadrul procesului penal”, au precizat judecătorii în cazul tinerei, în vârstă de 19 ani.

Deocamdată, decizia primei instanțe nu a fost contestată.

Tânăra a povestit ce s-a întâmplat cu lenjeria intimă

Procesul tinerei de 19 ani a început pe data de 12 martie 2019. Asta, după ce tânăra fusese reținută și arestată preventiv de pe data de 22 februarie, până pe 13 aprilie 2019. Prin rechizitoriu, procurorii Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași au dispus trimiterea în judecată a tinerei de 19 ani, pentru furt calificat.

„În seara zilei de 20 februarie 2019, în jurul orei 21:00, inculpata a sustras produse alimentare și nealimentare în valoare de 82,90 lei dintr-un magazin aflat într-un complex comercial din municipiul Iași”, au menționat procurorii ieșeni.

Adauga un comentariu