Local

Tanara care a ucis un pieton si a incercat sa ascunda totul incearca fara succes sa iasa din arest

Publicat: 04 iul. 2017
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tanara care a ucis un pieton si a incercat sa ascunda totul incearca fara succes sa iasa din arest
1

@ In loc sa anunte politia de grozavia pe care a facut-o, tanara a incercat sa ascunda totul si ar fi determinat mai multi martori sa minta

Ieri, judecatorii de la Curtea de Apel Iasi au respins o noua cerere prin care Oana Alexandra Ozoreanu, o tanara acuzata ca a ucis un pieton dupa care a incercat sa ascunda urmele accidentului, a solicitat sa fie eliberata din spatele gratiilor. A comis un grav accident ce circulatie, s-a speriat foarte tare si in loc sa anunte Politia, a fugit de acolo.

In momentul in care a auzit ca politistii cerceteaza accidentul si ar putea ajunge la inculparea ei in dosar a facut o grozavie si mai mare: a incercat sa determine martorii sa dea declaratii mincinoase impotriva ei. In acest context, la inceputul lunii mai 2016 a fost arestata preventiv.

Alexandra Ozoreanu este acuzata de: ucidere din culpa, parasirea locului accidentului ori modificarea sau stergerea urmelor acestuia si instigare la marturie mincinoasa. Tanara a primit vestea ca ar putea ajunge in spatele gratiilor intr-o perioada in care credea ca totul este rezolvat si ca a scapat basma curata.

Nu s-a gandit nicio secunda ca martorii pe care ii indemna sa declarare minciuni vor spune o alta poveste la audieri. Accidentul pe care incerca sa-l ascunda s-a petrecut pe data de 14 februarie 2017. Chiar daca nu au avut indicii exacte din prima, usor, usor, anchetatorii au reusit sa afle cine este autorul.

„La data de 14.02.2017, în jurul orelor 21:00, numitul B. D.M., de 51 ani, a fost gasit cazut, în stare de inconstienta, pe marginea D.J. 281 Scobinti, prezentând escoriatii si echimoze la nivelul fetei si a membrelor superioare. Susnumitul a fost transportat cu ambulanta la spital în stare comatoasa, iar la scurt timp a decedat. În seara zilei de 14.02.2017 orele 20:08, inculpata Ozoreanu Oana-Alexandra s-a deplasat pe D.J. 281 dinspre Primaria comunei Scobinti catre satul Sticlaria. La întoarcere, inculpata a lovit cu autoturismul pe numitul B. D.-M., de 51 ani, care circula ca pieton din sens opus, proiectându-l pe carosabil”, au precizat procurorii.

„Dupa ce a lovit victima, inculpata si-a continuat deplasarea catre orasul Hîrlau, fara a opri la fata locului, parasind locul accidentului fara încuviintarea organelor de politie. În timpul cercetarilor, inculpata Ozoreanu Oana-Alexandra a încercat sa ascunda aflarea adevarului prin instigarea martorilor chemati la organele de politie pentru audieri sa faca afirmatii mincinoase în fata organelor de urmarire penala când vor fi chemate la audiere”, a completat acesta.

Adauga un comentariu