National

Tânără de 18 ani, bătuta de agenții de pază dintr-un mall

Publicat: 21 dec. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tânără de 18 ani bătuta de agenții de pază dintr-un mall
O tânără a anunțat că este sechestrată

O tânără de 18 ani, din Brașov, a fost bătuta de agenții de paza ai unui mall. Aceasta a fost acuzată de furt pe nedrept și hartuită de agenții de pază ai societății. Pe fir au intrat imediat și polițiștii brașoveni care au început o anchetă.

Cum au avut loc evenimentele

Clipe tensionate într-un mall din Brașov. O tânără de 18 ani a fost bătută și acuzată de furt pe nedrept de angajații unii firme de pază.

„În ziua de 1 decembrie tânăra a făcut câteva cumpărături în hipermarketul Carrefour din noul mall AFI unde a plătit produsele cu cardul personal, dar a neglijat să păstreze chitanţa. Din acest loc s-a deplasat la Carrefour-ul de pe Calea Bucureşti 107 în căutarea unor produse pe care nu le găsise în hipermarketul precedent. Fata a intrat în acest magazin purtând un mic rucsac în spate cu cumpărăturile plătite de la celălalt hipermarket, a petrecut ceva timp uitându-se la diverse produse, dar în final a decis să nu mai cumpere nimic”, relatează cei de la Asociaţia „Femeile se implică”.

Pe fir au intrat imediat și polițiștii brașoveni care au început o anchetă.

“Urmare a informațiilor apărute în mediul online, cu privire la faptul că o tânără, în vârstă de 18 ani, ar fi fost agresată fizic de către angajații unui supermarket din municipiul Brașov, Compartimentul de Relații Publice din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Brașov este abilitat să comunice următoarele:

La nivelul Secției 5 Poliție Brașov se efectuează cercetări în cadrul unui dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de “furt” și “purtare abuzivă”, dosar instrumentat sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Brașov, în care va fi propusă soluție legală la finalizarea cercetărilor.

Tânără de 18 ani, bătuta de agenții de pază

În fapt, la data de 01 decembrie 2020, în jurul orei 16.45, polițiști din cadrul Secției 5 Poliție Brașov au fost sesizați de către reprezentanții unei societăți comerciale din municipiul Brașov cu privire la faptul că, o tânără ar fi fost surprinsă, în flagrant, în timp ce sustrăgea mai multe produse din interiorul societății.

Echipa operativă, care s-a deplasat la fața locului, a procedat la identificarea persoanei în cauză, aceasta fiind o tânără, în vârstă de 18 ani din județul Brașov, procedându-se la întocmirea documentelor de constatare a infracțiunii flagrante, fiind constituit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de “furt”.

Continuând cercetările în cauză, au rezultat indicii cu privire la săvârșirea unei alte infracțiuni de furt, faptă săvârșită în aceeași zi, în cadrul unei alte societăți comerciale de pe raza municipiului Brașov, urmând a fi stabilită cu exactitate întreaga stare de fapt.
Totodată, în urma cercetărilor efectuate și a probatoriului administrat în cauză, polițiștii Secției 5 Poliție Brașov s-au sesizat din oficiu și au extins verificările efectuând cercetări, în rem, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de purtare abuzivă.

Menționăm faptul că până în acest moment nu a fost depusă plângere cu privire la săvârșirea vreunei fapte de agresiune fizică”, a spus comisarul de poliție Alina-Maria Ivan.

Adauga un comentariu