National

Tânără de 25 de ani, găsită fără suflare lângă Gara Ciulnița. Avea lovituri în zona capului

Publicat: 07 sept. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tânără de 25 de ani găsită fără suflare lângă Gara Ciulnița. Avea lovituri în zona capului
Tânără de 25 de ani, găsită fără suflare lângă Gara Ciulnița. Avea lovituri în zona capului

O descoperire șocantă a fost făcută astăzi. O tânără de 25 de ani a fost găsită fără suflare lângă Gara Ciulnița. Se pare că tânăra avea lovituri puternice în zona capului și era la o distanță de 20 metri de Gara Ciulnița.

Tânăra, în vârstă de 25 de ani, era din Călărași și se pare că se întorcea de la Constanța. În jurul orei 23:00, cu doar câteva minute înainte să ajungă în Ciulnița vorbea prin apel video cu sora ei. Nu au mai apucat să se vadă, pentru că tânăra și-a pierdut viața într-un mod pe care nimeni nu îl poate explica momentan.

A fost găsită decedată în urma unei lovituri puternice la cap

Investigații desfășurate de Serviciul Investigații Criminale al Inspectoratului de Poliție Județean Călărași se concentrează asupra unui incident tragic. Din păcate, aceasta a fost găsită decedată în urma unei lovituri puternice la cap.

„La data de 6 septembrie a.c., polițiștii din cadrul Postului de Poliție Transporturi Feroviare Ciulnița au fost sesizați, de către un bărbat, cu privire la faptul că fiica sa nu a coborât din trenul de călători care circula pe ruta Mangalia-București, neștiind nimic despre ea. În urma primelor cercetări, la aproximativ 20 de metri de peron a fost găsită fata, de 25 de ani, care prezenta leziuni la nivelul capului. Aceasta a fost examinată medical de un echipaj din Serviciul de Ambulanța Județean Călărași, fiind ulterior declarat decesul acesteia. În cauză, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de omor, cercetările fiind încă în desfășurare” precizează IPJ Călărași, la solicitarea presei, potrivit calarasipress.ro

A fost deschis dosar penal pentru omor

Echipajul de pe ambulanţă a încercat să îi acorde primul ajutor, dar tânără nu a mai putut fi resuscitată, declarându-i-se decesul.

Moartea tinerei este suspectă, spun polițiștii, având în vedere condițiile în care a fost găsit trupul neînsuflețit al acesteia. Urmează ca necropsia să stabilească din ce cauză s-a produs decesul.

În cauză a fost deschis dosar penal pentru săvârșirea infracțiunii de omor. Polițiștii desfășoară cercetări, urmând să fie analizate camerele de supraveghere din zonă, așa cum a declarat purtătorul de cuvânt al IPJ Călărași, pentru România TV.

Adauga un comentariu