Eveniment-Social

Tânără din cadrul DGASPC Iaşi, campioană la Jocurile Special Olympics Malta

Publicat: 17 mai 2022
_____ Vizualizări 1 Comentariu
Tânără din cadrul DGASPC Iaşi campioană la Jocurile Special Olympics Malta
Nicoleta Dodan a obţinut locul 2 la proba de 100 de metri la Jocurile „Special Olympics Invitational Games” (Special Olympics Malta)

Indiferent de ce i-a oferit viaţa, Nicoleta Dodan a demonstrat că totul este posibil. Astfel, ieşeanca este un exemplu de aşa da.

Aceasta a obţinut locul 2 la proba de 100 de metri la Jocurile „Special Olympics Invitational Games” (Special Olympics Malta).

Nicoleta este ocrotită în Centrul de Servicii Sociale „C.A.Rosetti” al DGASPC Iași, aflat în subordinea Consiliului Județean.

Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi este principalul furnizor de servicii sociale la nivelul judeţului. DGASPC Iaşi este instituţia care asigura aplicarea politicilor şi strategiilor de asistenţă socială în domeniul: protecţiei copilului, familiei, persoanelor cu dizabilităţi, vârstnicilor, precum şi a altor categorii de populaţie aflate în situaţii de risc. Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Iaşi, ca instituţie publică de interes judeţean, aflată în subordinea Consiliului Judeţean Iaşi, este finanţată din fondurile Bugetului de Stat.

Totodată, DGASPC Iaşi îşi desfăşoară activitatea pornind de la nevoile specifice ale populaţiei judeţului Iaşi, stabilite prin Strategiile propuse de Direcţie şi aprobate de către Consiliul Judeţean Iaşi, iar specialiştii proprii ai Direcţiei asigura implementarea reformelor în domeniul asistenţei sociale, oferind servicii în conformitate cu exigentele impuse de standardele de asistenţă socială.

 

Comentarii
  • Nu cumva e cea care a fugit cu ceva timp in urma din centru cu inca una si le-a gasit politia pe la Mogosesti? De bine, nu?

Adauga un comentariu