Cancan ultimă oră

Tânăra, mutilată de medici: „Rezultatul a fost dezastruos”

Publicat: 10 mart. 2021
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tânăra mutilată de medici Rezultatul a fost dezastruos
Tânără mutilată de medici

Valentina, o tânără de 33 de ani, și-a povestit astăzi drama la Acces Direct. Bruneta a susținut că trăiește un calvar de când și-a dorit să-și mărească posteriorul. Conform spuselor ei, femeia ar fi aflat de numele clinicii prin publicitate și ar fi plătit nu mai puțin de 4.800 de euro pentru intervenție.

„În 2017 am văzut publicitate în legătură cu această intervenție de AquaFilling. E un gel și se injectează. Am aflat de la televizor, am văzut poze înainte și după. Am luat numărul de telefon și am luat legătura cu clinica. Patronul mi-a zis că e ok, după ce i-am spus ce-mi doresc. Apoi am avut câteva conversații telefonice cu el prin care-mi spunea că nu e periculos, m-a asigurat că gelul e ok. A costat 4.800 de euro procedura”, a spus Valentina la Acces Direct.

Valentina susține că trăiește o dramă după ce și-ar fi mărit posteriorul

În continuare, Valentina a declarat că ar fi semnat un acord și i s-ar fi făcut programare pentru intervenție, fără să știe însă ce medic se va ocupa de ea. Tânăra a susținut că a primit un constimțământ, însă spune că nu a avut timp să-l parcurgă pe tot.

„Am plătit această sumă în euro. Mi s-a dat un bon fiscal de casă. Era numele clinicii, atât, nu și procedura. Am semnat un acord. (…) M-am programat direct pentru intervenție. După câteva conversații telefonice mi-a făcut programare. Nu știam la ce doctor va fi. M-am întâlnit cu doctorul la spitalul în care am fost operată. Mai întâi am fost la clinica cu care am luat legătura, am primit un consmițământ, apoi am semnat și i-am dat banii domnului”, a continuat ea.

Tânăra, mutilată de medici?

Ba mai mult, potrivit spuselor invitatei de la Acces Direct, după intervenție Valentina nu ar fi stat 2 ore, atât cât i s-ar fi spus inițial că ar trebuie pentru recuperare, ci doar câteva minute, fiind îmbrăcată de medici.

„Am urcat în mașină și am mers la locația unde a avut loc intervenția. Mi-a făcut anestezie generală. Cu domnul doctor m-a operat nu m-am întâlnit decât acolo. Când m-am trezit, din spusele celui cu care am vorbit, mi s-a zis să stau 2 ore. M-au dus în camera de rezervă și m-au îmbrăcat medicii. Nu am stat nici 10 minute și am plecat”, a mai transmis invitata.

Șocant este că în urma procedurii Valentinei i-ar fi apărut niște dureri cumplite, despre care inițial nu a știu ce să creadă. Contactând alți medici, tinerei i s-ar fi spus că e posibil să îi fi fost atins nervul sciatic.

„Dureile au început imediat. Inițial am crezut că e normal. Am fost, am luat legătura cu dânșii, am mers la doctor și mi-a zis că e durere normală și să las antiinflamator. Am aflat de la mai mulți medici că ceva e în neregulă. Durerea e doar pe partea stângă. Mi s-a spus cam peste tot că mi s-a atins nervul sciatic”, a mai mărturisit femeia.

Ba mai mult, la ceva timp, cadrele medicale ar fi chemat-o pe femeia să îi scoată firele, însă procedura ar fi avut loc într-un salon de… înfrumusețare. Valentina a mai susținut că i s-ar fi oferit 100 de ml gratis pentru a-și adăuga în partea stângă, după ce s-a aflat că bruneta a renunțat la a doua intervenție.

„Am vrut să mai fac o intervenție. M-au reprogramat la același spital. Domnul doctor m-a băgat într-o cameră și m-a sfătuit să nu fac această intervenție. La două săptămâni m-a chemat să-mi scoată firele într-un salon de coafor. Problema e că după discuția cu dânsul am vorbit cu cel care deține clininca și mi-a zis că dacă am renunțat la a doua intervenție pot adăuga ei 100 de ml de partea stângă”, a mai spus ea.

Întrebată despre ce părere au avut părinții ei despre clipele prin care ar trece tânăra, Valentina a spus că familia nu a susțint-o niciodată în această privință. Acum, conform declarațiilor ei, tânăra nu poate să stea în șezut și nici să facă sport.

„Am dureri atât de mari, încât trebuie să stau în pat. Efectiv nu pot să merg. Rezultatul a fost dezastruos, dureri foarte mari, am avut si ganduri negre. Am zile în care durerile sunt atât de mari, încât nu știu cum să fac. Am avut un episod foarte alarmant. Coboram la un moment dat scările și nu mi-am mai simți piciorul. Dacă fac mai mult de 3 ore curățenie trebuie să stau. Nu pot să fac sport, sală. Părinții m-au sfătuit de la început să fac această prostie, dar patronul a fost atât de convingător…”, a conchis ea.

Adauga un comentariu