Cancan ultimă oră

Tatăl lui Mihai Bendeac își sărbătorește ziua de naștere. Ce mesaj emoționant i-a transmis juratul de la iUmor

Publicat: 30 iul. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tatăl lui Mihai Bendeac își sărbătorește ziua de naștere. Ce mesaj emoționant i-a transmis juratul de la iUmor
Tatăl lui Mihai Bendeac își sărbătorește astăzi ziua de naștere

Zi de sărbătoare în familia lui Mihai Bendeac! Dănuț Bendeac își sărbătorește astăzi ziua de naștere, iar actorul nu a putut trece peste această zi specială, motiv pentru care a postat pe rețelele de socializare un mesaj emoționant și o fotografie cu tatăl său. Iată ce i-a transmis juratul de la iUmor!

Sărbătoare mare în familia lui Mihai Bendeac! Tatăl juratului de la iUmor a împlinit astăzi frumoasa vârstă de 62 de ani, iar actorul nu a putut trece peste această zi specială, motiv pentru care i-a făcut o urare emoționantă pe rețelele de socializare.

Tatăl lui Mihai Bendeac își sărbătorește astăzi ziua de naștere!

Mihai Bendeac își ține fanii la curent cu toate momentele speciale din viața lui, iar de această dată postat o fotografie emoționantă cu tatăl lui pe rețelele de socializare, dar și un mesaj. Mihai Bendeac a mărturisit pe pagina sa personală de Instagram tatăl său a fost cel care și-a dedicat existența pentru el, dar și pentru fratele lui.

”La mulți ani, tata! Te iubesc din ce în ce mai mult cu fiecare zi, cu fiecare an… Mulțumesc pentru felul în care ți-ai dedicat existența pentru mine, mama și Andrei.”, a scris Mihai Bendeac pe rețelele de socializare.

Ce afacere are mama lui Mihai Bendeac, Emilia

Mihai Bendeac se poate mândri cu frumoasa lui familie, însă puțini știu că mama sa, Emilia, are o afacere în Capitală. Actorul nu are o relație foarte bună cu părinții săi și a dezvăluit că mama sa este de meserie asistentă medicală și deține o afacere de succes în București.

„Din bani, de-a lungul timpului, maică-mea are un cabinet stomatologic, care, atenție, să nu te gândești că este o clinică. Este într-un apartament de două camere, de trei, pardon. Și avem două apartamente în chirie.

Pe Bulevardul Chișinău este cabinetul, și mama, săraca, a albit de cât timp există cabinetul respectiv pentru că ea întotdeauna a trăit cu această chestie în minte: Doamne, dacă se întâmplă vreodată ceva aici, toată lumea o să știe că sunt mama lui Mihai. Cât a muncit copilul ăsta toată viața să îi stric eu imaginea. Maică-mea sună pacienții seara, înainte să se culce. E foarte, foarte tare”, a declarat Mihai Bendeac.

Adauga un comentariu