Cancan ultimă oră

Tatăl Mădălinei Manole a murit! Acesta se afla internat în stare gravă din cauza infecției cu noul coronavirus

Publicat: 09 sept. 2020
ALT=
Tatăl Mădălinei Manole

Zi tristă pentru familia Manole. Se pare că tatăl regretatei cântărețe, Mădălina Manole, a murit, în această seară. Acesta era internat Spitalul Județen de Urgență Ploiești, la secția de Anestezie și Terapie Intensivă după ce a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. Potrivit surselor, se pare că acesta a intrat în stop cardio-respirator la ora 17.00. Medicii au depus toate eforturile necesare pentru a-l salva însă acestea au fost în zadar.

Pe 3 septembrie 2020, Ion Manole a ajuns la Spitalul Județean de Urgență Ploiești, aflându-se în stare gravă. El a fost intubat și ventilat mecanic. Din cauza numeroaselor cazuri din secția de ATI, tatăl Mădălinei Manole a așteptat într-o altă secție a spitalului eliberarea unui pat.

În această dimineață bărbatul a intrat pentru prima dată în stop cardio-respirator. Atunci medicii au reușit să îl readucă la viață. Din nefericire, în această seară, cadrele medicale nu l-au mai putut salva.

Dumnezeu să îl ierte! 

Dan Negru, dezvăluiri cutremurătoare despre Mădălina Manole: „Criminalii Mădălinei…”

Printre cei care și-au adus aminte că astăzi se împlinesc 10 ani de la moartea Mădălinei Manole s-a numărat și Dan Negru. Cu această ocazie prezentatorul TV a făcut o mărturisire cutremurătoare pe pagina sa de Facebook.

Dan Negru, mărturisire cutremurătoare la 10 ani de la moartea Mădălinei Manole

Îndrăgita solistă și-a pus capăt zilelor pe data de 14 iulie 2010, la vârsta de 43 de ani, chiar de ziua ei, după ce a băut pesticid. Astăzi, cei care au iubit-o și au apreciat-o pe Mădălina Manole s-au gândit la ea și i-au transmis un gând bun. Dan Negru a postat un mesaj pe pagina sa de Facebook în cinstea Mădălinei Manole în care îi acuză pe oamenii care au făcut parte din televiziunii în anii 18-49 că sunt criminalii artistei.

„O văd din nou pe Mădălina Manole prin ziare. S-au făcut 10 ani de la moartea ei… N-am știut niciodată cum să-i explic Mădălinei de ce televiziunile n-o mai voiau. Era perioda în care televiziunile românești descopereau publicul comercial 18-49 și orice li se părea “old” sau cu aer românesc era respins. Moral, noi toți ăștia care ne-am făcut treaba prin televiziuni sau prin media in anii ăia suntem criminalii Mădălinei. Noi, toți asasinii ei”, a scris Dan Negru pe pagina sa de Facebook în descrierea fotografiei de mai jos.

Și Ștefan Bănică a ținut să-i aducă un omagiu Mădălinei Manole la zece ani de când nu mai este printre noi. Artistul le-a reamintit celor care au uitat că aceasta a fost o cântăreață extrem de îndrăgită, care a ales să plece dintre noi, chiar de ziua ei de naștere acum 10 ani.

„14 iulie e ziua în care s-a născut, dar și ziua în care a ales să plece dintre noi MĂDĂLINA MANOLE, o cântăreață atât de iubită de public. Au trecut 10 ani. În video-ul de mai jos, Mădălina a fost invitata mea și se întâmpla într-o zi de 26 martie 2010”, a scris Ștefan Bănică pe pagina sa de Facebook.

Adauga un comentariu