Stiri si curiozitati

Tatuaje între sâni: O alegere îndrăzneață pentru un „look“ sexy

Publicat: 08 iun. 2021

Tatuajele sunt în zilele noastre un accesoriu foarte cool, la care apelează din ce în ce mai mulți tineri. În ceea ce privește zona în care aleg să-și facă un tatuaj, din ce în ce mai multe fete optează pentru zona dintre sâni, considerând că astfel vor fi mai sexy, iar un decolteu provocator va fi scos în evidență de un astfel de desen pe corp.

Este important de știut că înainte de a te hotărî să îți faci un tatuaj trebuie să fii 100% convinsă de decizie, pentru că, deși nu e un proces complet ireversibil, un tatuaj trebuie să fie complet asumat pentru a nu se transforma într-un regret.

Tatuajele între sâni sunt făcute în general de către femei, dar asta nu înseamnă că nu sunt bărbați care aleg să se tatueze pe piept. Mai mult, în cazul bărbaților este mai ușor de făcut tatuajul deoarece zona pieptului este plată.

Cu siguranță, tatuajele între sâni au devenit foarte populare după ce vedete precum Rihanna și Miley Cyrus au ales să-și facp asemenea tatuaje.

În plus, femeilor care au făcut mastectomii sau lumpectomii li se recomandă să apeleze la astfel de tatuaje, pentru a le da un plus de încredere.

tatuaj făcut între sâni

Tatuaje între sâni: Cât sunt de dureroase

Dacă vă întrebați dacă tatuajele între sâni sunt dureroase, răspunsul este clar „Da“. Tocmai de aceea, mulți tatuatori nici măcar nu vor să facă tatuaje în această zonă.

Tatuajele din zonele care sunt în mare parte grase nu sunt la fel de dureroase. În schimb, între sâni este o zonă osoasă, iar acul de tatuaj va produce o durere destul de mare la nivelul oaselor.

Totuși, există mai multe modalități de a evita această durere, precum consumul de apă și purtarea unei conversații cu tatuatorul pentru distragerea atenției. Așa, creierul va fi concentrat asupra unui alt lucru și va uita temporar de durere. Oricum, trebuie să ai în vedere faptul că ședința de tatauare nu este una deloc plăcută, chiar dacă rezultatul este de cele mai multe ori senzațional.

tatuaj făcut între sâni

Cum alegi modelul potrivit

Modelul tatuajului este foarte important deoarece trebuie să privești tatuajul ca pe un accesoriu care va rămâne pe pielea ta și care trebuie să ți se potrivească. Tatuajele între sâni cele mai populare sunt fluturii, mandala și modelele tribale.

În cazul tatuajelor între sâni, se recomandă imediat după ce se face tatuajul aplicarea unui ulei care conține vitamina E, de cât mai multe ori în primele zile. Se interzice, în schimb, să dai cu apă firbinte pe tatuaj timp de câteva zile și să te expui la soare în prima săptămână. De asemenea, se recomandă evitarea mersului la piscină și a băilor în apă fierbinte în prima săptămână.

tatuaj făcut între sâni

Vedete de la noi care s-au tatuat între sâni

Una dintre primele vedete feminine de la noi care a ales să se tatueze între sâni a fost Delia. Astfel, în 2015, aceasta și-a făcut un mic desen din strasuri, pe care l-a etalat în mai multe poze postate pe Facebook.

În 2018, Ruby şi-a făcut cel de-al 17-lea tatuaj. Este vorba despre capul unui tigru, care simbolizează, de fapt, portretul motanului tigrat Ghiţă, una dintre pisicile vedetei. Acesta nu este singurul animal de pe corpul cântăreței.

Un an mai târziu, Anda Adam a făcut senzație pe Instagram, unde a postat o fotografie cu tatuajul pe care și l-a făcut între sâni. În fotografie, Anda Adam apare într-un hanorac portocaliu, nu poarta sutien și între sâni are tatuat un dreamcatcher, un talisman al nativilor americani

Anul trecut, în plină pandemiei de COVID-19,Alex Velea, prietenul Antoniei, a postat pe Instagram o poză cu tatuajul dintre sânii cântăreței. Alex Velea s-a declarat extreme de încântat de faptul că prietena lui și-a tatuat între sâni data lui de naștere, 13. Despre acest tatuaj, Anotnia a spus atunci că este o cifră care îi poartă noroc.

tatuaj făcut între sâni

Comentarii
  • Tatuajele mi se par o atitudine de snob(un…”must be/have”). Tatuaj între tâțe? De ce? Ca sa distragi atenția de la ce…NU AI? Ca daca le ai, doar proasta sa fii sa distragi atenția de la ele.

Adauga un comentariu