Actualitate

Tavi Clonda câştigă aproape la fel de mulți bani ca soția sa. Când a aflat ce salariu are Gabriela Cristea

Publicat: 03 nov. 2023
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tavi Clonda câştigă aproape la fel de mulți bani ca soția sa. Când a aflat ce salariu are Gabriela Cristea
Tavi Clonda și Gabriela Cristea formează un cuplu de aproape 10 ani

Artistul Tavi Clonda câştigă aproape la fel de mulți bani ca soția sa, Gabriela Cristea, cei doi formând un cuplu de aproape 10 ani. La început, multă lume nu le dădea șanse deoarece se credea că muzicianul stă cu vedeta TV pentru banii ei. Cu toate acestea, timpul a dovedit că intențiile lui Tavi Clonda au fost onorabile, acesta având sentimente reale pentru Gabriela Cristea.

Prezentatoarea TV Gabriela Cristea a recunoscut, într-o emisiune TV, că mereu a stat bine la capitolul bani și nu a dus lipsă de nimic. Mai mult, cu această ocazie, vedeta a risipit îndoielile și cu privire la soțul ei. Astfel, ea a precizat cât câștigă, de fapt, celebrul artist Tavi Clonda dar și cum își împart cei doi cheltuielile în casă.

Tavi Clonda câştigă aproape la fel de mulți bani ca soția sa

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează un cuplu frumos de aproximativ 10 ani, având împreună două fete. La început, nimeni nu le-a dat prea multe șanse și mulți credeau că artistul stă cu ea pentru faima și banii pe care îi câștigă, potrivit Playtech.ro.

Gabriela Cristea și-a deschis sufletul în podcastul lui Cătălin Măruță și a făcut dezvăluiri neașteptate. Printre altele, vedeta a dezvăluit că mereu a avut venituri surprinzătoare și a dat de înțeles că nici acum nu o duce deloc rău.

Prezentatoarea a ținut să precizeze, însă, că și soțul ei are venituri aproape la fel de mari ca ale ei. Tavi Clonda se bucură și el de mare succes, ceea ce îi aduce câștiguri frumoase în fiecare lună. Astfel, cei doi își pot împărți cheltuielile fără probleme. În timp ce prezentatoarea plătește telefonul, gazele și factura la curent, artistul se ocupă de apă, precum și costurile celor mici de la grădiniță și școală. Astfel, banii sunt la comun și nu țin socoteala cine cheltuie mai mult.

„Banii vin în casă și sunt folosiți pentru noi, ca familie. Tavi câștigă aproape la fel de mult ca și mine. (…) Noi ne-am împărțit treburile, dar nu din punct de vedere financiar, ci mai degrabă să nu ne aglomerăm cu treburile.

Eu plătesc telefonul, gazele și lumina, iar el plătește apa, grădinița și școala fetelor. Nu am făcut socoteala că unul plătește mai mult sau mai puțin”, a dezvăluit vedeta.

Tavi Clonda a aflat târziu ce salariu are prezentatoarea

Mulți au crezut că Tavi Clonda a ales să fie cu Gabriela Cristea pentru faptul că era faimoasă și avea bani. Diferența de vârstă dintre ei a alimentat și mai mult zvonurile, dar situația nu a fost deloc așa. Au trecut mai bine de 10 ani de când au ales să formeze un cuplu, iar Gabriela a ținut să le dea peste nas tuturor. Vedeta a mărturisit că soțul ei a aflat târziu de sumele pe care le câștigă lunar.

Mai exact, Tavi Clonda a aflat cu cât era plătită soția lui abia după căsătorie. Nu au avut o discuție special pe acest subiect, ci din întâmplare a auzit ce sume primea pe atunci Gabriela Cristea.

„Vorbim despre carierele noastre, dar nu ne punem niciodată pile. Ne sfătuim. În același timp, el este un pic mai naiv decât mine, dar eu și mai «rodată». Îmi aduc aminte că el a aflat câți bani câștig eu cam după… eram deja căsătoriți. Eram căsătoriți și el nu știa cât câștig eu. Și ce crezi?! A aflat întâmplător, pentru că eu trebuia să mă duc la o renegociere. Atunci a aflat cât câștig”, a mai spus Gabriela Cristea.

Cei doi se înțeleg de minune și au o familie frumoasă. Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au ridicat împreună casa la care au visat mereu, au decorat totul după bunul plac și se bucură acum de tot ce au construit împreună.

Adauga un comentariu