Cancan

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea au făcut anunţul după 8 ani de relaţie. Ce se întâmplă cu relația celor doi

Publicat: 11 nov. 2022
_____ Vizualizări 26 Comentarii
Tavi Clonda şi Gabriela Cristea au făcut anunţul după 8 ani de relaţie. Ce se întâmplă cu relația celor doi
Gabriela Cristea si Tavi Clonda au implinit opt ani de casnicie

Gabriela Cristea și Tavi Clonda formează unul dintre cele mai iubite cupluri de la noi din țară. Cei doi au fost foarte criticați la începutul relației pentru diferența de vârstă, dar nu le-a păsat și s-au iubit mai
mult.

Acum, au ajuns la 8 ani de relație.

Tavi Clonda şi Gabriela Cristea au făcut anunţul după 8 ani de relaţie

Tavi și Gabriela trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi au fost foarte criticați la început și s-au ascuns o vreme de ochii lumii, dar apoi și-au trăit iubirea în liniște.

Au ajuns acum la opt ani de relație și sunt foarte mândri de tot ce au realizat.

Gabriela și Tavi s-au căsătorit, au împreună două fetițe minunate si se pot considera doi oameni Fericiți si împliniți din toate punctele de vedere. Formează unul dintre cele mai longevive cupluri și lasă impresia că totul merge perfect în familia lor.

Pentru că este activă în mediul online și preferă să își țină prietenii virtuali la curent cu cele mai importante evenimente din viața lor, Gabriela a ales să publice ceva special cu ocazia aniversării sale si a lui Tavi. Astfel, a pus în mediul online o imagine cu ei de la începutul relației, pentru a arăta cât de mult s-au schimbat de atunci.

Gabriela și Tavi și-au proiectat singuri casa

Gabriela Cristea a declarat într-un interviu că se simte împlinită că are casa visurilor. Cu toate astea, Tavi Clonda a declarat că locuința lor este greu de întreținut, având în vedere că este foarte mare. Cei doi soți și-au proiectat singuri casa, fiind mulțumiți de locuința lor.

„Când am proiectat casa, țin minte și acum, am desenat-o mai întâi pe pământ. Când am intrat noi dintr-o cameră în alta, pe pământ, nu ziceam că e așa mare. Apoi am ridicat-o la roșu, apoi la alb, se cam restrângea spațiul. Noi doi suntem la fel. De obicei într-o relație, unul e contabilul, unul e visătorul. Amândoi suntem doi artiști, doi visători și niciunul nu a zis că e prea mare sau prea mică. De asta a ieșit atât de mare, dar mie nu îmi pare rău, nici Gabrielei nu îi pare rău. Dar este foarte greu de întreținut, avem nevoie de ajutor”, a povestit Tavi Clonda.

Gabriela Cristea ajungea în 2015 din nou la Starea Civilă, alături de Tavi Clonda, oficializându-și relația. După numai un an, familia lor s-a mărit, odată cu venirea pe lume a Victoriei. A urmat apoi Iris, mezina familiei, însă cei doi nu spun nu și unui al treilea copil. În prezent, Gabriela și Tavi sunt preocupați de creșterea și educarea copiilor lor, dar încearcă să își facă timp și pentru ei.

Ce i-a ascuns Gabriela Cristea soțului ei

Gabriela Cristea a revăzut în urmă cu câteva zile un loc special, în care a fost și în trecut. Vedeta a mărturisit abia atunci ce o leagă de el, spre uimirea soțului ei, care a rămas mut de uimire când a aflat ce s-a întâmplat acolo de fapt.

Mai exact, în excursia lor din Istanbul, Gabriela a vizitat un loc special, despre care spune că este făcător de minuni dacă îți pui o dorință. Vedeta spune că doar în acel loc s-a rugat să aibă copii, iar acum are două fetițe frumoase.

„Ultima oară când am fost la Istanbul, e un loc care este făcător de minuni, unde îți pui o dorință. Aici m-am rugat să am copii, e singurul loc în care m-am rugat să am copii”, a povestit vedeta într-un vlog.

„Nu cred că mi-ai spus asta până acum. Bravo, iubire! Nici nu mi-ai zis chestia asta!”, a completat cântărețul.

Comentarii
  • Gabriela,știi cât suferă Tavi că l-ai despărțit de Valentina,tu ai văzut cum arata ea,tu ai 50 de ani,femeie,nu mai te lauda,se vede că acest băiat suferă,îl pui să facă declarații de iubire pt tine,o bătrână,Roma,lasa-l că l-ai păcălit bietul de el,l-ai luat repede,sa nu -si de-a seama in ce se baga,cu fertilizarea unei bătrâne,l-ai distrus,conștiință ai?

  • Un băiat cuminte,care a văzut în capcana unei femei mai bătrână,nu i-am lăsat timp sa priceapă ce face,păcat de el a a avut așa o soarta,ce o fi in sufletul mamei lui,numai ea știe,a pus-o și pe dânsa să facă declarații ,ce nora,,minunata are,,

  • Cum poți sta langa un băiat tânăr,nu ai bun simt,cum arata el și cum arăți tu,orice ai face,lasa-l liber,nu-l mai face sa sufere,nu ai milă,cum sa te iubească,a îmbătrânit langa tine,te mai și afișezi,nu ai oglinzi sa te vezi,nu te uiți la el,te păcălește singura,cum sa fie acest băiat fericit,crezi că dacă ai făcut doi copii in vitro îl obligi să rămână cutine?s-au trezit,nu mai durează mult,poate îl ajută mama lui,sa nu te pui cu mamele de baieti

  • Cât poți minți Gabriela,copiii i-ai făcut in vitro,nu prin rugăciuni mincinoas-o,nu îți este rușine,ai uitat ce ai mai spus,ai mințit acest băiat,ai avut experiență sa manipulezi,el nu a avut,declarațiile lui ,sunt cuvintele tale,nu-ți dai seama că nimeni nu te crede,te faci de ras,orice declari,minți cât de ,,fericit ,e soțul tău,,să-ți fie rușine,ne crezi prosti,macar abtine-te,se știe,nu as vrea sa fiu vreodată în pielea mamei lui,un băiat pe care l-am educat,cu bun simt,pe care tu ai pus mana

  • Ce studii ai tu Gabriela?Tavi este inginer în aviație,tu ai fugit de acasă,când nu aveai nici măcar liceul terminat,te-a strâns de pe drumuri Paula,că avea avantaje de pe urma ta,ai pozat in p,,,za goala,așa ai ajuns vedeta tv,să vadă și fetele tale mai târziu,cum arăți cu picioarele pe sus,astea sunt studiile tale,vedet-o,doar daca ai mai făcut ceva studii prin tv,că toate vedetele că tine,ești zero fata de ,,soțul tău,,cu o facultate f grea,dar îl ții acasă,de asta a învățat atat

  • Ce studii ai Gabrielo?Tavi este inginer în aeronautica,tu când ai fugit de acasă la 16 ani,nu aveai liceul terminat,te-ai refugiat la alta mincinoasă Paula,care te-a băgat în tv,a avut profit de pe urma ta,te-ai afirmat pozând in poza goala cu picioarele pe sus,rușine vedet-o!

  • Nu mai spuneți,că Gabriela Cristea,e de etnie romă,după tată,e adevărat ,la romi,e des întâlnit acest nume,o fi tatăl ei,dar nu și ea,pe ea o cheamă Gabriela Clonda,o femeie tânără,frumoasa

  • Nu mai spuneți despre Gabriela Cristea,că e de etnie romă,e adevărat,la romi e întâlnit des acest nume,și chiar dacă tatăl ei ar fi,pe ea o cheamă Gabriela Clonda,o femeie frumoasa!

  • Gabrielo,ai grija ,ți se mișcă lentila dreapta,cea verde,tu ai ochii albastru bulbucat,că tatăl tău,d l Cristea,de ce ți renegi tatăl,originea?noi te cunoaștem,n ai de ce,

  • Ce mizerie , asa arată o societate „medievală”, sinteti de toată jena , vă mai trebuie un ,Esafort,, și ați asista cu bucurie la execuția unei femei care în ciuda bârfelor și răutăților de tot felul provenite din partea unor Frustrați , a avut curajul să vă înfrunte și să privească fix spre fericirea ei , ce prejudicii vă aduce fata asta vouă vouă ăstora care boicotați pe toată lumea , vă întreb pe voi mizeriilor , ce nu vă convine ???

  • Ce mizerie , asa arată o societate „medievală”, sinteti de toată jena , vă mai trebuie un ,Esafort,, și ați asista cu bucurie la execuția unei femei care în ciuda bârfelor și răutăților de tot felul provenite din partea unor Frustrați , a avut curajul să vă înfrunte și să privească fix spre fericirea ei , ce prejudicii vă aduce fata asta vouă vouă ăstora care boicotați pe toată lumea , vă întreb pe voi mizeriilor , ce nu vă convine ???

  • Mă uit la prezentatoarea ,Gabriela Cristea,ce înseamnă o femeie,frumoasa de la natura,distinsa,puțin obosita,tot feminina este,cu doi copii mici,e o plăcere,felicitări!

  • Are totul de la natura,am cunoscut o,la o petrecere la munte,era cu fostul,erau cei mai frumoși din locația resp,ce destin a avut și el,ea a fost puternica, am înțeles că acum are familia pe care și a dorit o.

Adauga un comentariu