Actualitate

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o casă uriașă, pe care și-au proiectat-o singuri. Ce piscină și-au construit

Publicat: 30 iun. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o casă uriașă pe care și-au proiectat-o singuri. Ce piscină și-au construit
Gabriela Cristea și Tavi Clonda și-au construit în curte propria piscină cu apă sărată

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o familie superbă și o casă pe măsură pe care și-au proiectat-o singuri după gusturile lor. Cei doi formează de câțiva ani unul dintre cele mai unite și apreciate cupluri din showbiz-ul autohton. Recent, Gabriela și Tavi și-au îndeplinit și o dorință mai veche, și anume să aibă propria piscină cu apă sărată.

Gabriela Cristea ajungea în 2015 din nou la Starea Civilă, alături de Tavi Clonda, oficializându-și relația. După numai un an, familia lor s-a mărit, odată cu venirea pe lume a Victoriei. A urmat apoi Iris, mezina familiei, însă cei doi nu spun nu și unui al treilea copil. În prezent, Gabriela și Tavi sunt preocupați de creșterea și educarea copiilor lor, dar încearcă să își facă timp și pentru ei.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au o casă uriașă

Gabriela Cristea și soțul ei și-au construit casa visurilor, pentru care au cheltuit peste 200.000 de euro. Lucrările la superba locuință au început cu mult timp înainte ca cei doi să se căsătorească. În prezent, Gabriela și Tavi și-au îndeplinit și o dorință mai veche, și anume o pisicină cu apă sărată.

Cei doi soți și-au dorit de mulți ani să își construiască propria piscină în curte, iar acum dorințe li s-a îndeplinit. Anul trecut au început construcția propria zisă, iar anul acesta au finalizat-o. Mai mult, cei doi au ales ca aceasta să fie umplută cu apă sărată. Vedeta TV a povestit și care este principiul de funcționare.

„Este electroliza. Îți face clor din sare și îți face și pH-ul. Pui sare la început, vreo 8 saci. Apa e sărată, nu cât apa mării, dar… E plăcut și exact cum trebuie. Apa de mare, apa cu sare le face foarte bine fetițelor. Noi am făcut-o anul trecut la gri, groapa, turnat, țevi”, a spus Gabriela Cristea.

Conform celor doi, au scos din buzunar peste 20.000 de euro pentru construirea piscinei, dar au precizat că au avut parte și de câteva reduceri.

Gabriela și Tavi și-au proiectat singuri casa

Gabriela Cristea a declarat într-un interviu că se simte împlinită că are casa visurilor. Cu toate astea, Tavi Clonda a declarat că locuința lor este greu de întreținut, având în vedere că este foarte mare. Cei doi soți și-au proiectat singuri casa, fiind mulțumiți de locuința lor.

„Când am proiectat casa, țin minte și acum, am desenat-o mai întâi pe pământ. Când am intrat noi dintr-o cameră în alta, pe pământ, nu ziceam că e așa mare. Apoi am ridicat-o la roșu, apoi la alb, se cam restrângea spațiul. Noi doi suntem la fel. De obicei într-o relație, unul e contabilul, unul e visătorul. Amândoi suntem doi artiști, doi visători și niciunul nu a zis că e prea mare sau prea mică. De asta a ieșit atât de mare, dar mie nu îmi pare rău, nici Gabrielei nu îi pare rău. Dar este foarte greu de întreținut, avem nevoie de ajutor”, a povestit Tavi Clonda.

Adauga un comentariu