Cancan ultimă oră

Tavi Colen a întors un avion la sol la scurt timp după decolare. Ce s-a întâmplat în aeronavă: „I-am luxat mâna unei stewardese”

Publicat: 25 feb. 2024
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tavi Colen a întors un avion la sol la scurt timp după decolare. Ce s-a întâmplat în aeronavă I-am luxat mâna unei stewardese
Tavi Colen și Emma Ștefan sunt împreună de peste 10 ani și formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz

Tavi Colen a fost recent prezent în emisiunea „La Măruță”, unde a povestit cum a întors un avion la sol după decolare. Artistul a ajuns la spital, din cauza unui atac de panică.

Tavi Colen și Emma Ștefan sunt împreună de peste 10 ani și formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Între cei doi este o diferență de vârstă de 20 de ani, însă asta nu i-a împiedicat să fie foarte fericiți împreună.

Recent, cuplul a venit în platoul emisiunii „La Măruță”, unde a făcut dezvăluiri neașteptate. Tavi Colen a oprit un avion după decolare, după ce a suferit un atac de panică. Până atunci, cântărețul nu trecuse niciodată printr-o astfel de situație, mai ales că nu îi era teamă de zbor.

Taci Colen a participat la rubrica „Spui tot sau îți ia gura foc”, iar artistul a declarat că el niciodată nu mănâncă iute și nici nu mai zboară cu avionul.

„Nu mănânc iute niciodată și nu mai zbor!”, a spus acesta.

„Prima dată am crezut că am făcut infarct. Eram pe jos în avion”

„A nu, știi ce s-a întâmplat? Domnul Tavi Colen a oprit un avion în mers! Avionul a decolat și el l-a întors la sol”, a dezvăluit Emma, iubita lui Tavi Colen.

„Am făcut atac de panică! Eu, care am brevet de pilot! Eu am pilotat avionul și am mers pe toată Planeta asta cu avionul. Și… nu mai pot să zbor! Nu a avut nimic avionul. (…) Avionul a decolat și eu am zis «Stați puțin că eu vreau să cobor!». Prima dată am crezut că am făcut infarct. Eram pe jos în avion. Am prins o stewardesa de mână și i-am luxat mâna. Eram leșinat, dar nu i-am dat drumul la mână”, a spus Tavi.

„L-au luat cu masca de oxigen. A fost internat cu acte, dacă nu era așa, 21 de mii de dolari plătea!”

Emma, iubita artistului, a povestit că mulți au încercat să-l convingă pe acesta că nu este nimic grav, însă el nu a ascultat. Tavi Colen a fost scos din avion și dus la o clinică, iar înainte i s-a pus o mască cu oxigen. Dacă nu ajungea la spital și nu se dovedea că acest caz este grav, artistul trebuia să plătească 21.000 de dolari pentru că a întors avionul la sol.

„S-a speriat foarte tare și a zis că vreau să cobor! Culmea, Consiliul Cardiologilor era acolo întâmplător și au încercat să îl convingă să rămână. (…) «Opriți avionul, că eu mor!». L-au luat cu masca de oxigen. A fost internat cu acte, dacă nu era așa, 21 de mii de dolari plătea!”, a povestit Emma Ștefan.

Tavi Colen își aduce aminte că s-a trezit în Salvare, însă nu mai știe ce s-a petrecut în avion. Când a deschis ochii, el a văzut o asistentă și a întrebat-o dacă a murit. Ulterior, vedeta a cerut să fie externat pe propria răspundere, pentru că trebuia să ajungă la o nuntă la Baia Mare.

„M-am trezit în Salvare. M-au dus la clinică. Eu nu știu nimic! Mi-a pus perfuzii și mi-am revenit. Când am deschis ochii am văzut o doamnă deasupra mea și am întrebat dacă am murit”, a povestit Tavi Colen.

Adauga un comentariu