Sport

Te vaccinezi la stadion și vezi meciul din tribune! Un club uriaș al Europei își așteaptă suporterii aproape

Publicat: 15 mart. 2021
Suporterii Zenit Sankt Petersburg in tribune
Zenit Sankt Petersburg a găsit soluția pentru ca tribunele să fie din nou pline. Își vaccinează suporterii la stadion și pot urmări meciul din tribune

Zenit Sankt Petersburg a găsit soluția pentru ca tribunele să fie din nou pline. Campioana Rusiei a implementat un program de vaccinare împotriva COVID-19, iar fanii care vor să asiste la meciurile echipei favorite trebuie să treacă mai întâi pe la unitatea medicală improvizată chiar în incinta stadionului.
Fotbalul fără suporteri este trist, iar clubul Zenit Sankt Petersburg vrea să reintre în normalitate cât mai rapid. Astfel, oficialii grupării ruse au inaugurat un centru de vaccinare împotriva COVID-19 chiar la propria arenă, înaintea duelului cu Akhmat Grozny (4-0), din ultima etapă. Biletul de intrare pe stadion a fost reprezentat de o doză de vaccin „Sputnik V”.

Zenit Sankt Petersburg își vaccinează suporterii la stadion și pot urmări meciul din tribune

Zenit a dat asigurări că programul de vaccinare decurge conform planului și a anunțat că acesta va funcționa până la finalul sezonului.

„Programul de vaccinare Sputnik V decurge bine la Gazprom Arena. Vom oferi imunizări gratuite suporterilor noștri până la sfârșitul sezonului”, a scris clubul rus pe contul oficial de Twitter.

Cu fanii vaccinați în tribune, Zenit Sankt Petersburg a surclasat-o pe Akhmat Grozny. După o primă repriză albă, Karavaev, Azmoun, Dzyuba și Mostovoy au făcut spectacol în actul secund. La oaspeți, Gabi Iancu, fostul jucător al Viitorului, a intrat în minutul 75.
Grație acestei victorii, campioana Rusiei se menține în fruntea clasamentului, cu 45 de puncte, cu patru mai multe decât principala urmăritoare, Spartak Moscova. Trupa din Grozny ocupă poziția a 11-a, cu 26 de puncte, și a bifat a cincea înfrângere din ultimele șase jocuri.

Adauga un comentariu