Local

Țeapă de zile mari! Plan diabolic pus în aplicare de un individ cu multă imaginație! A făcut în câteva minute zeci de mii de lei, din anvelope! (Exclusiv)

Publicat: 05 sept. 2020
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Țeapă de zile mari Plan diabolic pus în aplicare de un individ cu multă imaginație A făcut în câteva minute zeci de mii de lei din anvelope Exclusiv
Anvelope auto, într-un camion

Țeapă cu anvelope, trasă la Iași! Un fals transportator a păcălit o firmă de marfă în valoare de aproape 35.000 de lei! Individul a recunoscut înșelăciunea! Procurorii ieșeni l-au trimis în judecată, în arest la domiciliu, pe Ionuț Mădălin Petre

Țeapă cu anvelope, trasă la Iași! Un fals transportator a păcălit o firmă de marfă în valoare de aproape 35.000 de lei! Individul a recunoscut înșelăciunea! Astfel, procurorii din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași l-au trimis în judecată, în arest la domiciliu, pe Ionuț Mădălin Petre, sub acuzația de înșelăciune.
Acum, urmează ca Judecătoria Iași să stabilească un prim termen al procesului penal. Ulterior, magistrații vor asculta ce au de spus procurorii și inculpatul, pentru a putea lua o hotărâre în acest caz.

Ionuț Mădălin Petre, acuzat că a păcălit o firmă de marfă în valoare de aproape 35.000 de lei!

Anchetatorii ieșeni au spus că Ionuț Mădălin Petre s-ar fi dat drept transportator de marfă și, în acest mod, i-a păcălit pe reprezentanții unei firme, respectiv Otany Tires.

„În cauză s-a reținut că, pe data de 2 decembrie 2019, inculpatul, din municipiul Ploiești, județul Prahova, l-a indus în eroare pe reprezentantul unei societăți comerciale din localitatea Florești, județul Cluj, spunându-i că va transporta un număr de 198 de anvelope achiziționate de persoana vătămată din Lunca Cetățuii, județul Iași, până la sediul societății din Florești, prezentându-și în mod neadevărat calitatea de transportator de bunuri pe un site de profil”, a declarat ieri Dragoș Bordianu, prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Conform acestuia, ulterior, Ionuț Mădălin Petre ar fi indus în eroare un șofer.

„Inculpatul s-a prezentat față de conducătorul auto ca fiind cumpărătorul anvelopelor. Inculpatul i-a cerut acestuia să transporte anvelopele inițial în localitatea Urziceni. Ulterior, acestea au fost transportate în localitatea Coșereni, de unde au fost preluate de inculpat, valoarea prejudiciului fiind de 34.792,99 lei”, a adăugat Dragoș Bordianu.

Nu este la prima țeapă de acest gen!

Pe 28 iulie 2020, pe numele lui Ionuț Mădălin Petre a fost emis un mandat de aducere. Prin ordonanța din aceeași dată a anchetatorilor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Iași – Serviciul de Investigații Criminale, s-a dispus reținerea individului pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost cercetat și trimis în judecată în stare de arest la domiciliu. Conform procurorilor, aceasta nu este singura țeapă trasă de individ.

„Inculpatul a mai fost condamnat definitiv la pedeapsa cu închisoarea pentru comiterea unor infracțiuni de înșelăciune. El a fost liberat condiționat din penitenciar în luna octombrie 2019. În prezenta cauză, inculpatul a recunoscut comiterea faptelor reținute în sarcina sa. Precizăm că toate persoanele beneficiază de prezumția de nevinovăție până la pronunțarea unei hotărâri judecătorești definitive”, a încheiat prim-procurorul Parchetului de pe lângă Judecătoria Iași.

Acum, urmează ca magistrații din cadrul Judecătoriei Iași să stabilească ce se va întâmpla cu individul acuzat că a tras această țeapă cu anvelope.

Adauga un comentariu