Titlurile zilei

Telenovelă între doi foști iubiți din Iași! După cinci ani de iubire, au ajuns la cuțite din cauza copilului: „Ce vrea să facă este strict răzbunare, pentru că eu nu vreau să mă mai împac cu el” – FOTO

Publicat: 18 apr. 2024
_____ Vizualizări 15 Comentarii
Telenovelă între doi foști iubiți din Iași După cinci ani de iubire au ajuns la cuțite din cauza copilului Ce vrea să facă este strict răzbunare pentru că eu nu vreau să mă mai împac cu el - FOTO
Ciprian Ploton (42 de ani) și Irina Hilohe (40 de ani) sunt doi foști iubiți din Iași, care acum trăiesc o adevărată telenovelă

Ciprian Ploton (42 de ani) și Irina Hilohe (40 de ani) sunt doi foști iubiți din Iași, care acum trăiesc o adevărată telenovelă. Bărbatul susține că fetița sa, K.N. Ploton, este agresată de mama fostei concubine. În schimb, Irina Hilohe, mama micuței, afirmă că Ciprian Ploton nu se implică deloc în creșterea fiicei lor și nu a plătit pensie alimentară niciodată

Ciprian Ploton și Irina Hilohe au avut o relație pentru cinci ani, timp în care a rezultat un copil, K.N. Ploton, ce are 4 anișori. Fetița este în grija mamei în prezent, tatăl său având dreptul să petreacă alături de micuță două weekenduri pe lună. În martie, în timp ce K.N. Ploton se afla la tatăl său, bărbatul a observat un comportament ciudat din partea micuței, iar sâmbătă, 13 aprilie 2024, când îi făcea baie copilei, Ciprian Ploton a văzut că aceasta are corpul plin de vânătăi.

Ciprian Ploton îi aduce acuzații grave fostei sale soacre: „Când i-am făcut baie fetei, am văzut că are vânătăi pe antebraț și în genunchi”

Aurora Hilohe
Ciprian Ploton susține că fosta sa soacră, Aurora Hilohe, îi agresează fetița în vârstă de 4 ani

Ciprian Ploton susține că fetița sa, în vârstă de 4 ani, este agresată fizic chiar de bunica sa maternă, Aurora Hilohe. Bărbatul a descoperit asta în timp ce îi făcea baie copilei, deoarece K.N. Ploton avea mai multe vânătăi pe corp. Luni, 15 aprilie 2024, bărbatul a depus plângere la Secția 5 Politie Iași, dar a sesizat situația și Direcției Generale de Asistență Socială si Protecție a Copilului (DGASPC) Iași.

„Eu am avut cu mama fetiței mele o relație timp de 5 ani. Fosta concubină are custodie totală. În martie, într-un weekend, când fetița era la mine, i-am dat să mănânce lapte cu cereale, iar din greșeală copilul le-a vărsat, iar după a început să-mi zică: «Tată, nu mă bate, nu mă bate». I-am zis: «Cum să te bată tata, că nu te-a bătut niciodată, cum să te bată?». Am întrebat atunci cine o bate și mi-a răspuns că mamaia. A întrebat-o și mama mea cine o bate, iar fetița a spus că mamaia (n.r. – Aurora Hilohe, mama Irinei Hilohe).

Sâmbătă, 13 aprilie 2024, când i-am făcut baie fetei, am văzut că are vânătăi pe antebraț și în genunchi. Am făcut plângere la Secția 5 Polițe Iași, am fost și la Direcția Generala de Asistență Socială si Protecție a Copilului Iași, eu vreau doar să nu mai ridice mâna asupra ei. Fosta concubină știa de chestia asta, ea mai are grijă de un copil, un nepot, Eduard Hilohe.

Și acel băiat este bătut de Aurora Hilohe, a recunoscut asta și Irina Hilohe. Cât timp Irina Hilohe este la muncă, fetița mea rămâne în grija lui Eduard, adică un copil de 8 ani are grijă de unul de 4 ani. Fosta concubină zice că are montate camera de luat vederi și așa poate vedea ce face fetița, dar, Doamne ferește, se poate întâmpla o nenorocire”, a declarat Ciprian Ploton.

Telenovelă între doi foști iubiți din Iași! Ciprian Ploton și Irina Hilohe își aruncă acuze grave

fetita lui Ciprian Ploton
În luna martie, în timp ce K.N. Ploton se afla la tatăl său, bărbatul a observat un comportament ciudat din partea micuței

Mama micuței, Irina Hilohe, crede că fostul său concubin inventează că micuța este bătută, deoarece își dorește să se răzbune. Ciprian Ploton și-ar dori să se împace Irina Hilohe, iar văzând că femeia nu-i mai dă nicio speranță, s-a gândit să îi facă tot felul de probleme.

„Eu am o hotărâre judecătorească împotriva lui, am custodia copilului. Aseară (n.r. – 15 aprilie 2024) au fost de la Protecția Copilului și au făcut verificări, s-au uitat pe corpul copilului și nu are urme de violență, așa cum spun el. Domnul a scris clar în procesul-verbal că copilul este îngrijit, copilul nu este maltratat, nu este un copil sperios. Copiii bătuți și maltratați sunt timorați, copilul meu este foarte comunicativ, se joacă, este vesel, nu este sperios, se vede că nu e maltratat.

Acțiunea lui este strict pentru răzbunare împotriva mea, pentru că eu nu vreau să mă împac cu el. Am dovezi în mesaje. Eu am vorbit deja cu avocata mea, voi dispune în instanță executarea silită a domnului, pentru că nu a plătit măcar o lună pensie alimentară, el nu mă ajută cu nimic în creșterea copilului, dar are pretenții. Am dovezi cum eu îi transfer bani când copilul stă la el. Ce vrea să facă este strict răzbunare, pentru că eu nu vreau să mă mai împac cu el. Voi scoate la imprimantă toate mesajele în care îmi spune că mă iubește în continuare, cum mi-a adus flori, este vorba strict de răzbunare.

El a făcut plângere și la poliție, aștept să vină și dumnealor să facă o anchetă. Eu, până acum, nu am spus nimic, pentru că știu că are două dosare pentru conducere fără permis și nu am vrut să-i mai fac rău, ca să nu ajungă la pușcărie. Dacă văd că el face astfel de lucruri, pentru care doar copilul are de suferit, voi acționa și eu”, a declarat Irina Hilohe.

Irina Hilohe: „El îi dă copilului să mănânce doar lapte cu cereale”

Irina Hilohe
Irina Hilohe susține că este singura care se ocupă de creșterea K.N. Ploton, deoarece tatăl acesteia nici măcar nu are un loc de muncă

Irina Hilohe susține că este singura care se ocupă de creșterea K.N. Ploton, deoarece tatăl acesteia nici măcar nu are un loc de muncă. Într-adevăr, Ciprian Ploton recunoaște că momentan este șomer, dar își dorește să se angajeze, problema ar fi însă că suferă de hernie inghinală și nu poate depune efort.

„Copilul meu nu este răcit, dar azi-noapte (n.r. – 15 aprilie 2024) a făcut febră, deoarece m-a văzut toată ziua plângând. Eu sunt umflată de plâns, nu pot să concept cum un tată, care ar trebui să-și iubească copilul și să-l țină lângă el cu dinții, nu pot să concep cum poate să-i facă un asemenea rău, să-și dorească să ajungă cea mică la casa de copii. Eu plătesc grădinița copilului, îi plătesc ore suplimentare de engleză, ore de dans, îl înscriu la concursuri. Eu am cameră de luat vederi în camera în care locuiește fetița, iar poliția va putea vedea toate filmările. El poate dovedi faptul că mama își agresează nepoții?

El nu are grijă de fetiță, nu o piaptănă și nu o îmbracă cum trebuie. El îi dă copilului să mănânce doar lapte cu cereale. El nu lucrează, nu a lucrat niciodată, timp de 5 ani l-am întreținut eu, iar când nu am vrut să-i mai dau bani, m-a bătut și m-a lăsat să dorm pe stradă, timp de 4 zile nu m-a lăsat să-mi văd copilul. Eu îmi întrețin copilul, dar nu pot să-l întrețin și pe el. Eu muncesc de la 16 ani, am ieșit din școală și m-am angajat direct la fabrică.

Eu am doi copii mari, adulți, unul care face 24 de ani și unul de 20, i-am crescut, i-am purtat în școală. Nepotul meu, Eduard, a fost abandonat de mama lui, eu nu pot să-l las pe străzi. Eduard este băiatul fratelui meu. El face închisoare pentru viol, dar copilul nu are nicio vină”, a adăugat Irina Hilohe.

Telenovela dintre cei doi foști iubiți din Iași este departe de a se încheia, dar cert este că singura ce are foarte mult de suferit este micuța acestora.

Comentarii
  • Baietasul minte la greu. Are figura clasica de mincinos. Cred ca umbla dupa lovele si este si rautacios, razbunator sau cel putin asa il arata figura. Cei ce il cunosc cred ca pot spune mai multe despre el. Pacat de copil.

  • Mama „victima”… doar celălalt e de vina. Unele mame ajung obsedate de copil si uita că mai întâi a existat relația și abia după aceea copilul.

  • De ce judeci dacă nu cunoști situația e un nenorocit care nu a plătit în 2 ani un leu din pensia alimentara nu știe ce e aia munca în 42 de ani știe doar sa bage la aparate nu judecați fără sa cunoașteți situatia

  • Unii sunt „procesomani”. Lăsati oameni buni procesele, judecătorii, avocații … circul ieftin public … victimizarea … scandalul … și bucurați-vă de viață, că sunteți sănătoși.

  • Asta e stire? Sa se duca la Judecatorie sa-si rezolve problemele de custodie. Cred ca pe rol sunt sute de astfel de dosare, chiar mai grave.

  • doi marlani. unul nu vrea sa munceasca (exista si joburi unde nu cari saci cu ciment), alta arata ca o pupaza caraghioasa in poze editate desi are peste 40 de ani.

    aviz amatorilor: mare atentie cu cine va legati la cap

  • Cei 7 ani de acasă se vad … spălat viața privată în public … că sa ce … sa se plângă/ sa arate cu degetul … parca am fi la grădiniță…la 40 de ani.

  • Custodia totala o are mama el nu a muncit o zi în viata lui la lăsat banca nu mai are sursa de venit nu mai are ce baga pacanele

  • După numele de familie, cam ciudate, dar și după obiceiuri, par să facă parte dintr-una din minoritățile etnice… Păcat de copil, n-are nicio vină, merita o soartă mai bună.

  • E un jegos de om,l-am vazut la Acces direct! Un dependent de aparate si un bolnav psihic care nu poate accepta despartirea. Dupa ce ca si-a batut femeia ca sa joace la aparate,acum isi acuza fosta concubina de agresiune impotriva copilului dupa ce nu contribuie la creșterea acesteia. Femeia a aratat dovezi! Ce penibil e!

  • Ciprian esti doar un popandau , depedent de aparate si violent ! Numai avea pretentii la custodia copilului , caci oricum esti un atarnator , fara o letcaie in buzunar

Adauga un comentariu