Local

Tentativă de suicid, oprită de Poliţia Locală Iaşi. Un bărbat din Vaslui a vrut să-şi pună capăt zilelor în zona Tehnopolis

Publicat: 13 ian. 2022
_____ Vizualizări 0 Comentarii
Tentativă de suicid oprită de Poliţia Locală Iaşi. Un bărbat din Vaslui a vrut să-şi pună capăt zilelor în zona Tehnopolis
În urma interacțiunii cu acesta, polițiștii locali au aflat că nu este din județul Iași și a părăsit locuința din județul Vaslui cu scopul de a se sinucide, fără să anunțe pe membrii familiei

Un bărbat din judeţul Vaslui, se afla ieri seară, 12 ianuarie 2022, în zona Tehnopolis. Având în vedere că temperaturile erau cu mult sub zero grade, iar bărbatul nu era îmbrăcat corespunzător, un echipaj de poliţie locală ce patrula prin zonă l-a oprit.

Bărbatul a fost invitat în autospecială pentru a se încălzi şi astfel agenţii au aflat că bărbatul voia să se sinucidă. A fost identificată familia acestuia şi condus la domiciliu.

„În cursul serii de 12.01.2021, polițiștii locali din cadrul Serviciului 6 au observat în zona Tehnopolis un bărbat într-o stare precară [înghețat de frig și cu haine nepotrivite pentru temperatura de afară (-8° C). A fost invitat în autospeciala de serviciu pentru a se încălzi, iar în urma interacțiunii cu acesta, polițiștii locali au aflat că nu este din județul Iași și a părăsit locuința din județul Vaslui cu scopul de a se sinucide, fără să anunțe pe membrii familiei.

Au fost identificate rudele bărbatului, iar polițiștii locali i-au informat despre situație. În jurul orei 00.00, bărbatul a fost preluat de membrii familiei și condus la domiciliu, în județul Vaslui”, se arată în postarea Poliţiei Locale Iaşi.

Suicid în județul Iași

Astăzi, 13 ianuarie 2022, s-a produs o tragedie la Iaşi. Din primele informaţii deţinute de reporterii BZI se pare că o ieşeanca, în vârstă de aproximativ 70 de ani, a decis că nu mai are niciun motiv să trăiască şi a recurs la un gest extrem. Femeia a fost găsită spânzurata în propria locuinţă.

Întâmplarea nefericită a avut loc pe strada Petalelor, din Lunca Cetăţuii.

Momentan nu se cunoaşte motivul care a stat la baza acestui gest al femeii.

La faţa locului se deplasează un echipaj medical şi poliţiştii criminalişti.

Adauga un comentariu